Karabük Barosu Başkanı Av. Rıdvan Erdoğan, Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak’ı ziyaret etti. Başkan Burak’ın makamında gerçekleştirilen ziyarette, eski baro başkanlarından Av. Nihat Nalbantoğlu da yer alırken, ziyarette mesleki sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu.

BİRLİK VE BERABERLİK
Başkan Erdoğan’ın nazik ziyaretleri dolayısıyla duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Burak, barolar arasındaki dayanışmaya dikkat çekti. Burak, “Mesleki sorunlarımıza hiçbir zaman kayıtsız kalamayız, kalmadık da. Elimizden gelenin hep daha fazlası için çalışıyoruz. Sorunlarımızı da ancak dayanışma halinde olursak çözebiliriz. Barolar her zaman birlik içerisinde olduğu sürece mesleğimizdeki sorunları hızlıca çözümü kavuşturup, gerekli adımları atarız. Birlik ve beraberlik içerisindeysek güçlüyüz. Dayanışma ve kararlı mücadele bizi her zaman kazanıma götürecektir” diye konuştu.

ÇÖZÜME KAVUŞACAK
Meslekte çözülmeyi bekleyen birçok sorun olduğunu ifade eden Başkan Burak, “Mesleğimizin birçok sorunu var, evet. Yargı Reformu gibi önemli bir paket hayata geçtiği zaman, mesleğimizin uzun yıllardır süre gelen ve çözülmesini beklediğimiz birçok sorunu çözüme kavuşmuş olacak. Eksikleri tabi ki var ama paketle hayata geçecek birçok da yenilik var. Bunlar görmezden gelinemeyecek önemli yenilikler ve ihtiyaçlar” ifadelerini kullandı.

UMUTLARIMIZ TAZE OLMALI
Sıcak ve samimi ev sahipliği dolayısıyla Burak’a teşekkür eden Erdoğan ise meslektaşlar olarak birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarını ifade etti. Erdoğan, “Mesleki sorunlar ve meslektaşlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturarak, geleceğimizi şekillendirmeliyiz. Her zaman umutlarımız taze olmalı. Bu vesileyle barolar ve meslektaşlar olarak kenetlenip, mücadele vererek, sorunlarımızın kolaylıkla üstesinden geleceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi