Akyazı Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısı, Belediye Başkanı Hasan Akcan başkanlığında meclis salonunda yapıldı. Toplantıda 13 ana gündem ve iki ilave gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

YARDIMLARI BİLİNMEZ
Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan; “Sakarya Milletvekilimiz Kenan Sofuoğlu Dünya markasıdır. Defalarca Dünya şampiyonu olarak bayrağımızı dalgalandırmış ve bizleri gururlandırmıştır. Kenan Sofuoğlu'nun ilçede yaptığı yardımları birçok insan bilmez. Maaş almadığını ve yardımlarını birçoğunuz bilmez. Defalarca bayrağımızı dalgalandıran Kenan Sofuoğlu, bırakın cezalandırılmayı alkışlanmalıdır" dedi.

ADI TRAFİK PARK’TA YAŞATILACAK
Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan tarafından, Ocak ayı meclis toplantısına ilave gündem olarak belediye bünyesinde hizmet veren trafik parkın isminin 5 kez Dünya Süper Sport Motosiklet şampiyonu ve aynı zamanda Sakarya Milletvekili olan Kenan Sofuoğlu’nun adı verilerek “Kenan Sofuoğlu Uygulamalı Trafik Eğitim Parkı” olarak değiştirilmesi teklif edildi. Teklif, Akyazı Belediye Meclisinin oy birliğiyle kabul edildi.

Editör: Haber Merkezi