Yönetim Kurulu toplantısı, ilçe teşkilat binasında İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu başkanlığında il yönetim kurulu üyeleri, Hendek ilçe koordinatörleri Özkan Çerlek, İlker Akay ve teşkilat yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.
İlçe Başkanı Sofu, “Türkiye’nin önündeki sıkıntıları ancak hep birlikte çalışır, omuz omuza verirsek aşabiliriz.” İfadesiyle birlik beraberlik mesajı vererek başlattığı toplantının maddeleri, ülke gündemi, önümüzdeki yerel seçimler öncesi Ak partinin yerel seçimlerle ilgili açıklamaları ve hazırlıkları ile ilgili çalışmalardı.
Aynı zamanda 2018-2019 Eğitim Öğretim döneminin başlamasıyla da okulların durumunun görüşüldüğü toplantıda; Başkan Sofu “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ali Ihsan Yavuz ile birlikte Ziya Gökalp İlkokulumuzun ek binasını ziyaret ettik. Burada ki velilerimizin görüşleri alındı. Basında ve ilçe gündemimizde olan okul binalarımızın durumu ile ilgili gerekli görüşmeler yapıldı. Okulumuzun ek binasında ki yapılacak düzenlemeler ile İlçe ve İl Milli Eğitim Müdürlerimiz ilgilenmektedirler. Okulumuzun ek binası ile ilgili yapılacak çalışmalar bizim de takibimizdedir.’’ vurgusu yaparak devam eden Sofu “Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulumuzun bahçe düzenlemesi için Belediyemiz tarafından projelendirme çalışmalarına başlandı ve kısa süre içerisinde yapımına geçilecektir. İlçemizin her türlü meselesini siyasi malzeme ve reklam yapmadan yakinen takip etmekte ve çözümü için çalışmaktayız.” diyerek yönetim kurulu üyelerinin de görüş ve önerilerini alarak oturumu kapattı.

Editör: Haber Merkezi