İlçe Başkanı Sofu Belediye Başkanı Püsküllü, meclis üyesi Bilal Deniz, Gençlik Kolları Başkanı Fadıl Fide, teşkilat mensuplarıyla birlikte akşam saatlerinde Tuzak ve Sukenarı Mahallelerine giderek vatandaşlarla görüştüler.

Tuzak Kahvehanesinde Ülke ve Tuzak Mahallesi hakkında karşılıklı muhabbet havasında süren sohbette bazı vatandaşlar mahalle ile ilgili sorunları Belediye Başkanı Püsküllü'ye ilettiler. Ak Parti heyeti Sukenarı mahallesine geçerek mahalle sakinleri ile sohbet ettiler.

"BU MEVZU HER ŞEYİ AŞAR"
Başkan Sofu “ Ortadoğu'da, Suriye’de oynanan oyunlara ve 7 düvelin dünya düzenini yeniden dizayn etme çabalarına dur diyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan onların hesaplarını bozdu. Artık alenen Ülkemiz üzerinde gerek ekonomi gerekse siyasi oyunlarına arttırarak devam ediyorlar. Maalesef Ülkemizde bunların piyonları akıl karıştırma ve siyasi manevralarla bizleri yavaşlatıyor ve yoruyorlar. Cumhurbaşkanımız bu piyonların haddini bildirmek ve daha güçlü bir Devlet yapısı için erken seçim kararı alarak dengelerini bozdu. Değerli büyüklerim ve kardeşlerim, bu mevzu her şeyi aşar ve 24 Haziranda yeni, güçlü, kararlı ve dinamik Türkiye için seçimini yaparak bu piyonları susturacaktır”.dedi.

"BU SEÇİM TARİHİ BİR ADIM"
Belediye Başkanı Püsküllü “Sayın Cumhurbaşkanımız Erken seçim kararı ile Tarihi bir adım attı. Ülkemizin yarınları için 24 Haziran seçimleri kararlı ve hızlı hareket eden bir Devletin oluşmasında dönüm noktası olacaktır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi artık 24 Hazirandan sonra resmen başlayacak. Erken seçim kararının alınmasından sonra neler olduğunu gördünüz.  Milletvekili transfer sezonunu bir bunlar acarlar. Yeni bir Güneş Motel vakası yeni çıkar hesapları. Bunlar hiç bir zaman Devlet, Millet, Vatan derdine düşmediler. Anlatmaya gerek yok zaten görüyorsunuz “. Dedi.

AK PARTİ GENÇLERİ ÖNEMSEYEN İLK PARTİDİR
Gençlik Kolları Başkanı Fadıl Fide ve yönetimi Tuzak Mahallesinde gençlerle sohbet etti. Daha sonra Akyazı Sukenarı ve Hendek Sukenarı Mahallelerine giderek gençlerle buluşan Gençlik Kolları Başkanı Fadıl Fide hükümetin Genç Çiftçi projesini gençlere anlattı. Özellikle Seçme ve seçilme yaşının 18 e inmesi konusunda konuşan Başkan Fide “ Bu kanun Ak Partinin gençlere ne kadar önem verdiğinin göstergesidir. Biz gençler için ciddi anlamda projeler ve kanunlar üreten hükümetimiz hep gençlerin yanında oldu ve olmaya da devam ediyor”. dedi.

Editör: Haber Merkezi