Görev dağılımı sonrası önceki dönem başkanı Ertuğrul Kocacık ile yeni dönem oda başkanı Erdinç Atalay arasında devir teslim töreni gerçekleştirildi. Başkan Atalay;  “Ertuğrul Kocacık’a mesleğe ve meslektaşlara yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ediyorum, 2016 yılından bu güne kadar kendisinin önderliğinde yönetim kurulunda görev yapmaktan her zaman onur duydum. Bu süre zarfında kendisinden çok şey öğrendim. Bundan sonraki dönemlerde meslek mücadelesinde daha üst makamlarda görev alması gerektiğine canı gönülden inanıyorum ve destekliyorum. Yeni bir Yönetim Kurulu ile Mesleğe ve meslektaşımıza hizmet etmek için bugünden itibaren çalışmalarımıza başlıyoruz. Genel Kurulumuza katılan tüm meslektaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.“ dedi ve ardından Ertuğrul Kocacık’a hediyesini takdim etti.  

GÖREV DAĞILIMI

Başkan Erdinç Atalay, başkan yardımcısı Erdal Salman, oda sekreteri Aslıhan Topaloğlu, sayman Nurullah Karabaş, üyeler Özer Kınalı ve Seçil Aydınoğlu Öncel.

Denetim kurulu; Başkan Yaşar Çalışır, üyeler Murat İşlek ve Erhan Silahlı.

Disiplin Kurulu; Başkan İbrahim Aygün, başkan yardımcısı Erdal er, Raportör Sevgi Korkmaz, üyelere Ramazan Güner ve Doğan İlbakan

Editör: Haber Merkezi