Sakaryalı siyasiler, twitter hesaplarından Sakaryalı Şehit Piyade Teğmen Ömer Faruk Civelek için taziye mesajları paylaştı.

İşte o mesajlardan bazıları;

ÇİĞDEM ERDOĞAN ATABEK
“Milletimizin başı sağolsun. Pençe Kilit Harekât Bölgesi'nde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Selahattin Taşkın ve Karasu'lu hemşehrimiz Piyade Teğmen Ömer Faruk Civelek kardeşlerime Allah'tan rahmet; kıymetli ailelerine ve sevenlerine sabır diliyorum.”

ENGİN ÖZKOÇ
Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan Mehmetçiğimiz Piyade Uzman Çavuş Selahattin Taşkın’a Allah’tan rahmet diliyorum. Ulusumuzun başı sağ olsun.

YUNUS TEVER
Acımız büyük! Pençe-Kilit Harekâtı Metin Dağı bölgesinde çıkan çatışmada, Sakaryalı Kahramanımız Piyade Teğmen Ömer Faruk Civelek’in şehadetini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Başımız sağolsun.

EKREM YÜCE
Başımız sağ olsun. Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirilen #PençeKilit operasyonunda şehit olan hemşehrimiz Piyade Teğmen Ömer Faruk Civelek’e Allah’tan rahmet, yakınlarına ve silah arkadaşlarına sabırlar diliyorum. Acımız büyük! Mekanı cennet olsun

MUTLU IŞIKSU
Kahraman askerimiz, hemşehrimiz Piyade Teğmen Ömer Faruk Civelek, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyonunda şehit düştü. Rabbim cennetiyle cemâliyle müşerref kılsın. Ailesinin, Türk Silahlı Kuvvetleri'mizin ve milletimizin başı sağ olsun

YUSUF ALEMDAR
Pençe-Kilit Operasyonunda şehit düşen Sakaryalı hemşehrimiz Piyade Teğmen Ömer Faruk Civelek’e ve Piyade Uzman Çavuş Selahattin Taşkın’a Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Acımız büyük, başımız dik! Aziz Milletimizin başı sağ olsun.

FEVZİ KILIÇ
Başımız sağolsun. Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit olan hemşehrimiz Piyade Teğmen Ömer Faruk Civelek’e Rabbim’den rahmet diliyorum.Rabbim aziz şehidimizin ailesine ve yakınlarına sabır ihsan eylesin.

TURGUT BABAOĞLU
Pençe-Kilit Harekat bölgesinden gelen şehit haberleri yüreğimizi yaktı. Karasulu Piyade Teğmen Ömer Faruk Civelek ve tüm kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyorum. Başın sağolsun Türkiyem, başın sağolsun Sakaryam.

MURAT KAYA
#Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde #Şehit düşen Sakaryalı Hemşehrimiz Piyade Teğmen Ömer Faruk Civelek’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Aziz milletimizin başı sağolsun

BİLAL SOYKAN
Şehidin var #Sakarya
Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit düşen kahraman askerimiz Karasulu hemşehrimiz Piyade Teğmen #ÖmerFarukCivelek’e Allah’tan rahmet; acılı ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.

SAKARYASPOR
Pençe Kilit Harekat Bölgesi'nde şehit olan Sakaryalı Teğmen Ömer Faruk Civelek ve Piyade Uzman Çavuş Selahattin Taşkın'a Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileriz. Milletimizin başı sağ olsun.

Editör: Haber Merkezi