Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, belediyenin bekleme salonunda bekleyen vatandaşların istek ve şikâyetlerini dinledi. “Vatandaşımızın her daim yanındayız. Onların güveni ve samimi ilgisi, bizlere çalışma enerjisi veriyor. Her çocuğumuz, gencimiz ve vatandaşımızın için iyi bir gelecek, yaşlımız için de huzurlu bir ilçe oluşturmak için yoğun biçimde çalışıyoruz. Hizmet samimiyet ve insanı sevmekle olur” dedi.
SAMİMİYET
Siyasette etkin söz sahibi olmanın iyi yöneticilikten geçtiğini ama tek başına yeterli olmadığını ifade eden Başkan İspiroğlu, bunun ancak halka samimi davranabilmekle başarılabileceğini vurguladı. Başkan İspiroğlu,”Siyaset yürekten yapılmalıdır. Halka samimi ve sıcak yaklaşılırsa, meyvesi toplanabilir. Tabii sadece bu, siyaset ve yerel yönetimler için yeterli değildir. Hizmet ve ortaya koyduğunuz eserler buna destek vermelidir. Siyasetin iki ayağı vardır ki bunlar sizi başarıya götürür. Eserler ve insani ilişkilerinizdir. Sahte davranışlar ve gerçek dışı itici ifadeler halk tarafından tasvip edilmediği gibi çabuk fark edilen kötü hasletlerdir” diye konuştu.
TALEPLER
Başkan İspiroğlu, istek ve şikayetleri dinledikten sonra, “Çocuklarımızın ve gençlerimizle de sohbet ederek, onların hayallerini, beklentilerini kavramaya çalışıyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi