Toplantıyı Milliyetçi Hareket Partisi Serdivan İlçe Başkanı İbrahim İskender ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Sakarya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencileri de proje ödevleri kapsamında takip etti.

CUMHUR İTTİFAKI
Gündem öncesi konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı ve Serdivan Belediye Meclis Üyesi Ahmet Ziya Akar, “Gerek AK Parti kurulu olarak gerek Milliyetçi Hareket Partisi kurulu olarak mümkün mertebe Serdivan’ın önemini arttırmak adına olumlu işler yapmak istedik. Başarılı olduğumuza inanıyoruz. Belki eksik kaldığımız, tamamlayamadığımız işler olabilir. Önümüzdeki dönem özellikle Cumhur İttifakı anlayışı içerisinde hareket ederek, eksikleri tamamlama ve Serdivan’ı çok daha iyi yerlere getirme iradesi göstereceğimize inanıyorum.” diye konuştu.

TÜRKİYE ORTALAMASINA DESTEK
Serdivan’da güçlü bir meclis oluşturmak için Cumhur İttifakı olarak çok çalışacaklarını belirten Akar, “Amacımız Cumhur İttifakı’nın Serdivan’da sadece seçim kazanması değil, hem Türkiye ortalamasına destek vermek hem de Sakarya ortalamasını yukarılara taşımak. Sahada gerçekleştirdiğimiz çalışmalardaki vatandaşlarımızdan gelen teveccüh de bu yönde.” dedi.

UYUM İÇERİSİNDE
Vatandaşların teveccühüyle göreve geldiklerini ve görev süresi boyunca tüm meclis üyeleriyle birlikte uyum içerisinde Serdivan’ı bir adım daha öteye taşımak için çalıştıklarını belirten Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Mevcut meclis üyelerimizle son meclis toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Milletimiz bizleri bu göreve tekrar layık görürse, inşallah bir sonraki toplantımızı da aramıza katılacak yeni meclis üyelerimizle birlikte düzenleyeceğiz. Yerel seçimlerin başta Serdivanımız olmak üzere, ilimiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK
Serdivan Belediye Meclisi’ndeki birlik ve beraberliğin hem Sakarya’ya, hem de Türkiye’ye örnek teşkil ettiğine vurgu yapan Alemdar, “Meclis üyesi arkadaşlarımızla her zaman uyum içinde çalıştık. Hepimizin ortak gayesi Serdivan’a ve Serdivanlı hemşehrilerimize en güzel hizmeti sunmaktı. İnşallah bu birlikteliğimizi önümüzdeki dönem daha da güçlendireceğiz ve milletimize olan hizmet aşkımızı üst noktalara taşıyacağız.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi