Serdivan Belediyesi’nin geleneksel aşure etkinliği bu yıl Cumartesi Pazarı’nda gerçekleştirdi.

ASEM Mobilyacılar Sitesi'nde kurulan Sosyete Pazarı zabıta noktasında gerçekleştirilen aşure ikramına Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Belediye Başkan Yardımcısı Selvet Karaoğlu, Birim Müdürleri, Meclis Üyeleri, Serdivan Kaymakamı Muhsin Çatmadım, İlçe Jandarma Komutanı Ast. Kd. Bşç. Nuri Çiftçi, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, AK Parti Serdivan İlçe Kadın Kolları Başkanı Siber Bacı, AK Parti Serdivan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Düman, Muhtarlar, Sakarya Seyyar Giyim Eşyası Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Yekta Tepe ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri de katılarak vatandaşlara ve pazar esnafına aşure ikramında bulundu.

İkram öncesi dualar edildi, bereketli olması temennisinde bulunuldu.

BAŞKANLAR KAZANIN BAŞINA GEÇTİ

Milletin birlik ve beraberliği için edilen duaların ardından kazanın başına geçen Başkan Alemdar ve protokol üyeleri programa katılan vatandaşlara ve pazar esnafına aşure ikram etti.

Aşure geleneğini Serdivan’da her yıl yaşattıklarını ve vatandaşlarla bereketi, muhabbeti paylaştıklarını belirten Başkan Alemdar, "Muharrem ayı münasebetiyle düzenlediğimiz ve paylaşmanın, bereketin simgesi olan aşure etkinliğimizde vatandaşlarımızla buluştuk. Katılan herkese teşekkür ediyor, Muharrem Ayı’na tekrar kavuşup aynı güzellikleri birlikte bir kez daha yaşamayı diliyorum." dedi

Editör: Haber Merkezi