Kurduğu ‘Sağlıklı Beslenme Kulübü’ ile 7’den 70’e herkese organik ürünlerle yemek yapımı ve mutfak kültürü eğitimlerini başlatan işletme sahibi Ayşegül Kaya, “Herkesi sağlıklı beslenmeye davet ediyoruz” dedi

SOFRA KÜLTÜRÜ, DÜZENİ VE ADABI
Sakaryalılar için hizmete açtığı butik kafe restoran alanındaki işletmesini tamamen organik ürünler ve sağlıklı beslenme üzerine kuran Sakaryalı müteşebbis Gıda Teknikeri Ayşegül Kaya, verdiği eğitimlerle de mutfak kültürü, sofra düzeni ve sofra adabını gelecek nesillere aktarma hedefinde olduğunu söyledi. Serçe Kafe Sağlıklı Beslenme Kulübü’nün her yaşa hitap ettiğini belirten Ayşegül Kaya, ‘çocuklukta, ergenlikte ve yaşılıkta beslenme’ üzerine, öğrencilerine bir çok yemeğin yapımını verdiği düzenli eğitimlerle öğretiyor.

DOĞAL ÜRÜNLERLE HİZMET
Ayşegül Kaya, “Sağlıklı beslenme bizi sadece iyi hissettirmekle kalmaz aynı zamanda birçok hastalığa yakalanma riskimizi azaltır. Bu nedenle ‘sağlıklı bir yaşam herkesin hakkıdır’ düşüncesiyle müşterilerimize tamamen doğal ürünlerle hazırladığımız kahvaltı, yemek, tatlı ve içeceklerimizle kusursuz hizmet vermek amacındayız” dedi.

İŞLENMİŞ GIDAYA YER YOK
İşletme sahibi Ayşegül Kaya’nın işinde en büyük destekçisi olan Satın Alma Müdürü Önder Şahinbaş ise, tüm yiyecek ve içecek malzemelerinde tamamen doğal ve sağlıklı ürünler bulundurduklarını, işlenmiş hiç bir gıdaya yer vermediklerini belirtti.

Şahinbaş, “Damak tadının yanında, sağlıklı beslenmenin gereği olarak doğal ve organik ürünler kullanmaya büyük özen gösterdiğimiz tüm mönümüzden müşterilerimiz gönül rahatlığıyla faydalanabiliyor” dedi.

SAĞLIKLI BESLENMEYE DAVET
Gençler ve ailelerin çocuklarıyla birlikte oturup hoşça vakit geçirebileceği Serçe Kafesi Butik Kafe ve Restaurant’ta çeşitli organizasyon ve aktiviteler de düzenlenebiliyor. Aynı zamanda Aşçılık ve Pastacılık Eğitmeni olan Ayşegül Kaya, doğum günü partileri, hanımlar günü gibi organizasyonlar için de hizmet verdiklerini belirterek, “Özel günler için orijinal el yapımı pasta, tatlı ve organik meyve sularımız, tamamen sağlıklı ürünlerle sunduğumuz mönülerimiz, sağlıklı beslenmek isteyen müşterilerimiz tarafından oldukça beğeni görüyor. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Tüm Sakaryalılar’ı huzurlu ve nezih bir ortamda sağlıklı beslenmenin tadına varmaya davet ediyoruz. Sizleri Serçe Kafesi’mizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyarız” diye konuştu.

KÜÇÜK MAHARETLİ ELLER: Serçe Kafesi Sağlıklı Beslenme Kulübü’nde eğitim alan öğrenciler, yemek yapmayı eğlenceli bir biçimde öğreniyor. Eğitmenleri Ayşegül Kaya, öğrencilerini birer usta aşçı gibi yetişmesi için titiz bir program uyguluyor.

KENDİ ELLERİYLE SERVİS
Öğrenciler kendi elleriyle yaptıkları ve tamamen doğal malzemelerden oluşan Tatar Böreği’ni aileleri ve müşterilere kendileri sundu.

KAHVALTIDA BULUŞTULAR
Serçe Kafesi Butik Pasta-Cafe-Restaurant sahibi, Ayşegül Kaya ve Önder Şahinbaş dostları ve basın mensuplarını el yapımı ürünlerinden oluşan leziz bir kahvaltıda ağırladı. Ayşegül Kaya, tüm Sakaryalılar’ı Serçe Kafesi’nin doğal ürünlerini tatmaya davet etti.

Editör: Haber Merkezi