Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, İl Başkanı Fevzi Kılıç beraberlerinde SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Ali Oktar ile Kaynarca’da etkili olan yağışların ardından bölgede incelemelerde bulundu. Yoğun yağış ile birlikte 45 araç 150 personelle sahada olduklarını aktaran Başkan Toçoğlu, gerekli tüm adımların atıldığını ifade etti. Başkan Toçoğlu ayrıca bölgede vatandaşları dinledi, hasarın en kısa süre içerisinde karşılanacağını belirtti.

YARALAR SARILACAK
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, “Allah beterinden saklasın. Sel felaket. Yağmur yağınca köprülerin ayakları da suyu engelleyince böyle bir felakete neden olmuş gibi gözüküyıor. Ama bir anda yağmurun yağması gerçekten böyle bir felakete sebebiyet vermiş. Hamdolsun can kaybı yok. Elbette maddi bir kayıp var. Tesellimiz can kaybımımız olmamasıdır. İnşallah yaralar en kısa süre içerisinde sarılacak” dedi.

TAM KADRO SAHADAYIZ
Kaynarcalılara geçmiş olsun dileklerini ileterek sözlerine başlayan Başkan Zeki Toçoğlu, “45 araç ve 150 personelle Kaynarca’dayız. Her şeyi anlık olarak takip ediyoruz. Kısa süre içerisinde ciddi bir yağış aldık. Can kaybının olmaması en büyük tesellimiz. Ciddi bir maddi hasar var. Büyükşehir Belediyesi, SASKİ, AFAD ve bütün unsurlar burada. Kısa süre içerisinde hayatı normale döndüreceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak selin izlerini en kısa süre içerisinde sileceğiz. Dediğim gibi ilgili tüm birimlerimizle sahadayız. Devletimizde gerekli maddi desteği sağlayacaktır” dedi.

Editör: Haber Merkezi