Programın ilk dakikalarında çocukluk ve gençlik yıllarını anlatan Bekdemir, Alancuma köyünde, çok doğal bir ortamda yetiştiğini anlattı. “Köyde yetişmiş son jenerasyon olabilirim. Yaşım küçük olmasına rağmen doğal köy yaşamını tattım. Yumurtalarımızı bakkaldan, sütümüzü marketten ve ekmeğimizi fırından almıyorduk, doğal besleniyorduk. Bu doğal besinleri tüketerek büyüdüğüm için kolay kolay hasta olmam.” ifadeleriyle köyde büyümenin avantajlarını ve değerini anlattı.

AİDİYET DUYGUSU
Liseye başladıktan sonra merkeze geldiğini ve lise yıllarında çok özel bir sosyal çevre edindiğini, bu çevre sayesinde güzel dostluklar biriktirdiğini anlatan Sayın Başkan, “Lisede Bilgisayarlı Muhasebe okudum, bu bölüme annemin bir arkadaşının vesilesiyle başlamama rağmen bölüme başladıktan sonra çok sevdim ve bu alanda ilerlemem gerektiğini düşündüm. Üniversiteye başladıktan sonra bir yandan da Serisan’da çalıştım. Tıpkı liseye başladığımda bölümüme karşı hissettiğim aidiyet duygusunu bu kez de işimde hissedip reklam alanında ilerlemeyi kafama koymuştum, nitekim öyle de oldu…” diyerek çocukluk ve gençlik yıllarında hayatının gelecek dönemini şekillendirdiğini, kimlerin vesile olduğunu anlattı.

SOSYAL SORUMLULUK
2009 yılında Tünel Reklam’ı kuran Bekdemir, “Hedeflerimde ve hayallerimde ulaşmak istediğim nokta hep bir sonrasıdır.” ifadeleriyle hedeflerinde dur durak olmadığını belirtirken bu süreçteki heyecanını da “Bir firmanın ismini bulmak içini doldurmaktan daha zordur.” şeklinde dile getirdi. Sakarya GİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Zafer Bekdemir, GİAD’ta ekip arkadaşları ile birlikte yürüttüğü çalışmaları ve Pandemi döneminde gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projelerini anlattı.

GELECEK NESİLLERE ÖRNEK OLMAK
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 12. Meslek Komitesi Başkanlığını yürüten Bekdemir, “Sivil toplum kuruluşları bizler için çok önemli. Sivil toplum kuruluşları sayesinde birçok meslek grubundan insanlar bir araya geliyor ve ne gibi sıkıntılar olduğunu, bu sıkıntıların nasıl giderilebileceği üzerine istişareler gerçekleştiriyoruz. Bu istişareler, işimizi yönetmemiz konusunda çok kıymetli. Bizden sonraki nesiller için örnek teşkil etmeliyiz. Başarılı ve faydalı bireyler yetiştirmek hepimizin görevi.” ifadeleriyle sivil toplum kuruluşlarında yer almanın önemini vurguladı.

GENÇLERE TAM DESTEK
Gelecek planları ile ilgili daima gelişmek istediğini ve kendini geliştirmek adına elinden geleni yapacağını, tüm arkadaşları ile birlikte büyümek istediğini, başarmak ve bir yerlere gelebilmenin denemek ve çabalamak gerektirdiğini söyleyen Sayın Başkan, “Yanımda olan ekip arkadaşlarım, bir gün yönünü çizmek istediklerinde her zaman yanlarında olacağım ve onlara destek vereceğim.” sözleri ile gençlere gelecek hayatları ve iş alanları üzerine tavsiyelerde bulundu.
Programın devamını ‘Şehir Konuşuyor’ sosyal medya hesaplarından ve Yeni Sakarya Gazetesi ve internet sitesinden takip edebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi