Hendek Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Sedat Demirel seçim sonrası ilk olarak, kooperatifin kurucu üyelerinden merhum Babası İsmail Demirel’i ve Abisi merhum Fatih Demirel’in kabrini ziyaret etti.

GÖREV DAĞILIMI
Ardından Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Sedat Demirel, Yönetim Kurulu üyeleri ile yaptığı toplantıda görev dağılımını gerçekleştirdi. Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Sedat Demirel yaptığı toplantı sonrası görev dağılımı şu şekilde oluştu: Başkan Yardımcısı Yusuf Olgun, Muhasip Seyfi Ateş, Mali ve Yerel İdare sorumlusu Fahri Emre Genç, Üyeler Murat Kutlu, Murat Menteş ve Hüseyin Sarıca oldu. Görev dağılımının yapılmasının ardından Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Sedat Demirel, sanayi esnafını tek tek gezerek teşekkür etti.

ŞÜKRANLARINI SUNDU
Teşekkür ziyaretlerini gerçekleştiren Başkan Demirel “Sanayimizin daha güzel ve modern hale getirmek için tüm gayretimizle çalışmalarımıza başlayacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde Küçük Sanayi sitemizde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu vesile ile Kongremize katılarak bizleri onurlandıran Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na, MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı’ya, İYİ Parti İlçe Başkanı Fatih Bayındır’a, CHP İlçe Başkanı Nihat Bayraktar’a, Belediye Başkan Yardımcılarımıza, Meclis Üyelerimize, 30 yıldır başkanlık yapan değerli büyüğüm Cengiz Varlıca ve yönetimlerine, STK başkan ve temsilcilerine, kooperatif üyelerimize, sanayi esnafımıza, telefon ile arayarak tebrik eden, rakibim olan Barış Çolak ve yönetimine, kongre sürecinde yanımda olan ailem, arkadaşlarım ve dostlarıma şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi