SEDAŞ en önemli paydaşlarından ELDER ve diğer dağıtım şirketleri ile sektörün iletişim hedeflerini bir araya geldikleri toplantılarda değerlendiriyor. Kısa adı ELDER olan Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği iletişim çalışma grubunda yer alan SEDAŞ,  ELDER yöneticileri ve 21 elektrik dağıtım şirketinin kurumsal iletişim müdürleri ile her ay  bir araya geliyor.   Bu seferki toplantı ELDER Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Enerjisa CEO’su Kıvanç Zaimler’in başkanlığında, Enerjisa ev sahipliğinde, Sabancı Center’da gerçekleşti. Düzenlenen toplantıda Zaimler, elektrik dağıtım şirketleri kurumsal iletişim departmanı yöneticileri ile fikir alış verişinde bulunarak sektör ve iletişim çalışmaları hakkında değerlendirmeler yaptı.
İletişim çalışma grubu toplantısının açılış konuşmasını yapan Zaimler, kurumsal iletişimcilere mesleki tecrübelerini de aktararak, iletişimin çalışma hayatındaki öneminden söz etti ve “Tüm elektrik dağıtım şirketlerimizin müşteri memnuniyeti ve kalite göstergeleri temelinde pozitif iletişim yatıyor. Bu anlamda diğer departmanlara da destek vererek meşakkatli bir görev yürüten sizler, aynı zamanda sosyal sorumluluk çalışmaları ile de çok güzel işlere imza atıyorsunuz. Hepinizi gönülden tebrik ediyorum ve böyle başarılı bir ekibin içinde bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum.” dedi.
Her ay bir araya gelen elektrik dağıtım şirketleri kurumsal iletişim departmanı yöneticileri, bu ay gerçekleşen toplantıya Kıvanç Zaimler’in katılması ve iletişim alanında yapılan çalışmalara  farklı açılardan  ışık tutması ve değerlendirmesi ile  süreçlerini değişik açılardan yorumlama imkanı buldular. 

Editör: Haber Merkezi