İl Müdürü Özsoy’u makamında ziyarette bulunan İl Müdürü Savaşçı, ziyaret sonrasında Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy ile beraber Yeni Sakarya Atatürk Stadyumununa geçerek stadyumda bulunan antrenman salonlarını gezdi. Ziyarete Adapazarı İlçe Spor Müdür V. Keramettin Ekinci eşlik etti, Savaşçı, Yeni Sakarya Stadyumu içerisinde bulunan Adapazarı Gençlik Merkezini de gezerek faaliyetler hakkında bilgi aldı. Gençlik Merkezi Ziyareti sonrasında, Türkiye'de ilk örneği olan Yaşayan Stadyum içerisinde bulunan Sakarya Spor Lisesini de gezerek 2021-2022 eğitim-öğretim yılına faaliyete başlayan Spor Lisesinde ders gören öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek hediyeler taktim ettiler

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Sakarya Spor Lisesinin de içerisinde yer aldığı 37 branşta spor faaliyetlerinin yapıldığı Yeni Sakarya Stadyumu'nu Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy ile birlikte gezen Müdürü Savaşçı, şehrimizin spor alanında başarılarıyla örnek bir il olduğunu kaydederek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yeni Sakarya Stadyumu ziyareti sonrasında İl Müdürü Arif Özsoy, İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Sakarya İl Göç İdaresi Müdürü Hülya Korkut ile birlikte, İl Müftüsü Hasan Başiş'i makamında ziyaret ederek "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" nı kutladılar.

Müftülük ziyareti sonrasında ise; Özsoy ve Savaşçı, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında Atatürk İlkokulu Resim Atölyesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı sergiyi ziyaret etti. İlçe Millî Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş'ın da eşlik ettiği ziyarette Atatürk İlkokulu Müdürü Tekin Ateş; öğrenci ve öğretmenlerinin eğitimle ilgili faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Editör: Haber Merkezi