Sakarya Üniversitesi'nde (SAÜ) 9 Temmuz tarihli Resmî Gazete'de yayınlanan kararla Rektörlüğe Prof. Dr. Hamza Al atanmıştı.
Geçtiğimiz hafta cuma görevi Prof. Dr. Fatih Savaşan'dan devralan Prof. Dr. Hamza Al hızla yönetim kadrosunu değiştirmeye başladı.

İlk olarak Genel Sekreterlik görevine Doç. Dr. Yaşar Kahraman'ın yerine daha önce de bu görevi yürüten Ryhan Yıldırım getirildi.
Sonrasında ise tüm Rektör Yardımcıları görevden alınarak, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Emrah Doğan rektör yardımcılığına getirildi.

kısa adı SAÜSEM olan Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde de Doç. Dr. Engin Dücan görevden alınırken yerine İşletme Fakültesi İnsan Kaynakları Bölümünden Prof. Dr. Tuncay Yılmaz görevlendirildi.

SAÜ'deki yeni atama haberlerine bugün yenileri eklendi.

Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi (BAUM) Müdürü Prof. Dr. Ahmet Özmen görevden alınarak yerine Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden Prof. Dr. Ümit Kocabıçak getirildi.

DAİRE BAŞKANLIKLARINDA İLK DEĞİŞİM

Yeni Rektör Prof. Dr. Hamza Al tarafından ilk daire başkanı değişimi de yapıldı.

Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Öğ. Gör. Fatih Albayrak görevden alınarak yerine daha önce başkanlık bünyesinde yıllarca şube müdürü olarak görev yapan Öğ. Gör. Tarık Demirgen getirildi.
Demirgen, önceki rektör Savaşan döneminde Bilgi İşlem Dairesinden ayrılarak Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezinde göreve başlamıştı

Editör: Haber Merkezi