Karasu Yenimahalle’de bir araya gelen heyet ilk olarak Gazi Metal ve ardından Karasu Limanını gezdi. İlçenin iki büyük işletmesini gezen heyet işletme sorumlularından şirketin yapısı, tarihi ve geleceğe yönelik yatımlarını içeren çeşitli sunumlar dinledi.

“GELECEĞİN SANAYİ KENTİ KARASU”
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasını Karasu’da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; “Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Mahmut Kösemusul’u İlçemizde ağırlamaktan onur duyduk. Ayrıca İlçeler bazında ilk meclis toplantısının Karasu’da gerçekleştirilmesinin de mutluluğu içerisindeyiz” dedi.
Sanayi başlığı adı altında Karasu’nun geleceğine dair önemli açıklamalarda bulunan Başkan İspiroğlu;“İlçemizin refahı ve huzurunu düşünerek kendimize ana başlıklar belirledik. Karasu, geçmiş yıllarda tarım ve ardından da turizm kenti olarak tanınan bir ilçeydi. Bizler, buna bir yenisini daha ilave ederek sanayi kenti olma yolunda da önemli adımlar atmaya karar verdik. Bu başlık altında belirli çalışmalar gerçekleştirdik, ülkemizin ileri gelenleriyle toplantılar düzenledik. Ve artık turizmde ilerlemiş, tarımda belirli mesafeleri kat etmiş güçlü bir sanayi kenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle başta bu toplantının İlçemizde düzenlenmesine vesile olan herkese teşekkür ediyorum.Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Mahmut Kösemusul’u ilçemizde ağılamaktan onur duyduğumu belirterek, SATSO Meclisinin aldığı kararların Ülkemize hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Editör: Haber Merkezi