Gümrük Bölge Müdürü Musa Aydın ve Doğu Marmara Müdürü ve beraberindeki heyet, SATSO Meclis Eski Başkanı ve Tabii Meclis Üyesi İbrahim Balaban,  12. Meslek Komitesi’nden Meclis Üyeleri, SAÜ İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. A. Vecdi Can, İşletme Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Adem Akbıyık, İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Kamil Taşkın ve beraberindeki heyet, Best Western Premier Halkla İlişkiler Müdürü İlknur Çakar ve beraberindeki heyet, Sakarya eski milletvekili Erol Aslan Cebeci ve Sapanca Eski Belediye Başkanı İbrahim Uslu ve beraberindeki heyet, Sakarya Tavuk Üreticileri Birliği Başkanı İrfan Demiray ve beraberindeki heyet, Harp Malülleri ve Gazi, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Sakarya Şube Başkanı Mustafa Çolak ve Yönetimi, Başkan Altuğ ve Yönetimini ziyaret etti.
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı söz konusu ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni hizmet döneminde Sakarya’ya hayırlı çalışmalar yapmayı hedeflediklerini ve bu hedeflere ilerlerken paydaşlarla işbirliğine öncelik vermek istediklerini ifade etti.
Ziyarette bulunan heyetler SATSO’nun yeni yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak başarılı bir çalışma dönemi temennisinde bulundular.
Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaretler, Sakarya ve ülke ekonomisi üzerine değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi