8. MESLEK KOMİTESİ
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki Mobilya, Halı ve Ev Dekorasyon Ürünleri sektörü temsilcilerinden oluşan 8. Meslek Komitesi üyeleri, ilk olağan toplantısını oda hizmet binasında gerçekleştirdi.

Komite toplantısına, Ahmet Mahmut, Süleyman Kestane, Ali Rıza Aktaş, Yunus Eren, Selahattin Düzeltici iştirak etti. Meslek Komite Üyeleri arasında görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda alınan ortak karar ile Komite Başkanlığına Ali Rıza Aktaş seçilirken Başkan Yardımcısı da Yunus Eren oldu. 
Asil ve yedek komite üyeleriyle tam katılım gösterilen toplantıda, 8. Meslek Komitesinin sektörel bazda çalışma yol haritası belirlenirken komite üyelerinin her ayın ikinci haftasının Çarşamba günü toplanarak aylık olağan toplantılarını gerçekleştirme kararı alındı.

15. MESLEK KOMİTESİ 

Sağlık, Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Ticareti sektörü temsilcilerinden oluşan 15. Meslek Komitesi üyeleri, 3 Ekim tarihinde gerçekleştirilen Oda organ seçimlerinin ardından ilk olağan toplantılarını Oda Hizmet Binasında gerçekleştirdi.

Komite toplantısına, Ekrem Seçgin, Osman Sakar, Nihat Nama, Davut Acunman, Muhammet Yıldırım, Yıldırım Çakmak ile Emrah Toylar iştirak etti. Meslek Komite Üyeleri arasında görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda alınan ortak karar ile Komite Başkanlığına Davut Acunman seçilirken Başkan Yardımcısı da Emrah Toylar oldu. 

Asil ve yedek komite üyeleriyle tam katılım gösterilen toplantıda, 15. Meslek Komitesinin sektörel bazda çalışma yol haritası belirlenirken komite üyelerinin her ayın ilk haftasının Pazartesi günü toplanarak aylık olağan toplantılarını gerçekleştirme kararı alındı.

16. MESLEK KOMİTESİ

Sigortacılık ve Finans sektörü temsilcilerinden oluşan 16. Meslek Komitesi üyeleri, ilk olağan toplantısını oda hizmet binasında gerçekleştirdi.
Komite toplantısına, Tuncay Cebeci, Ayhan Akdağcı, Zafer Yıldırım, Mutlu Eşme, Ünal Ünalan, Ali Esen ile Şerafettin Gülerce iştirak etti. Meslek Komite Üyeleri arasında görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda alınan ortak karar ile Komite Başkanlığına Ünal Ünalan seçilirken Başkan Yardımcısı da Mutlu Eşme oldu. 
Asil ve yedek komite üyeleriyle tam katılım gösterilen toplantıda, 16. Meslek Komitesinin sektörel bazda çalışma yol haritası belirlenirken komite üyelerinin her ayın olağan meclis toplantısı öncesi Perşembe günü toplanarak aylık olağan toplantılarını gerçekleştirme kararı alındı.

21. MESLEK KOMİTESİ
Otomotiv ve Yedek Parça Ticareti sektörü temsilcilerinden oluşan 21. Meslek Komitesi üyeleri, 3 Ekim tarihinde gerçekleştirilen Oda organ seçimlerinin ardından ilk olağan toplantılarını Oda Hizmet Binasında gerçekleştirdi.

Komite toplantısına, Taner Belge, Mustafa Buruşoğlu, Vedat Yaşlıca, Talip Kuriş, Ahmet Öztürk Hacıeyüpoğlu, Erkan Emiroğlu ile İbrahim Akçam iştirak etti. Meslek Komite Üyeleri arasında görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda alınan ortak karar ile Komite Başkanlığına Taner Belge seçilirken Başkan Yardımcısı da Mustafa Buruşoğlu oldu. 

Asil ve yedek komite üyeleriyle tam katılım gösterilen toplantıda, 21. Meslek Komitesinin sektörel bazda çalışma yol haritası belirlenirken komite üyelerinin her ayın üçüncü haftasının Salı günü toplanarak aylık olağan toplantılarını gerçekleştirme kararı alındı.

23. MESLEK KOMİTESİ

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki Konstrüksiyon ve Metal İşleme sektörü temsilcilerinden oluşan 23. Meslek Komitesi üyeleri, 3 Ekim tarihinde gerçekleştirilen Oda organ seçimlerinin ardından ilk olağan toplantılarını Oda Hizmet Binasında gerçekleştirdi.
Komite toplantısına, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Gün, Hüseyin Ür, Çetin Serter, Eminhan Hepgüler, Salih Daldal ile Behlül Kayasan iştirak etti. 

Meslek Komite Üyeleri arasında görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda alınan ortak karar ile Komite Başkanlığına Çetin Serter seçilirken Başkan Yardımcısı da Salih Daldal oldu. 

Asil ve yedek komite üyeleriyle tam katılım gösterilen toplantıda, 23. Meslek Komitesinin sektörel bazda çalışma yol haritası belirlenirken komite üyelerinin her ayın olağan meclis toplantısı öncesi Salı günü toplanarak aylık olağan toplantılarını gerçekleştirme kararı alındı.

Editör: Haber Merkezi