SASTOP’tan konuya ilişkin yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; “Sakarya Sivil Toplum Platformunun Milletvekillerimiz, il başkanları ve kent konseyine yaptığı randevu çağırısına davetler gelmekte olup;

Sakarya Sivil Toplum Platformu, Dernek, Oda, Sendika Başkanları temsilci gurupları ile katılım sağlayacaklar.

14 Haziran Pazartesi günü saat 15.00’te MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar ve Sastop temsilcileri İl başkanlığı binasında bir araya gelecek.

15 Haziran Salı Günü Saat 16.30’da Kent Konseyi ve Sastop temsilcileri da Kent Konseyi binasında Konsey Başkanı Sinan Çileli ile bir araya gelecek.

16. Haziran Çarşamba günü saat 12.00’de CHP İl Başkanı Ecevit Keleş ve Sastop temsilcileri İl başkanlığı binasında bir araya gelecek.

16. Haziran Çarşamba günü saat 14.00’te İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve Sastop temsilcileri İl başkanlığı binasında bir araya gelecek.

AK Parti İl Başkanı Yunus Tever yapılan görüşmede Pazartesi günü randevu yeri ve saatini bildireceğini açıklamıştır.”

ORTAK DÜŞÜNCE
Sivil Toplum platformu adına moderatör Başkan Önder Döker yaptığı açıklamada; Halk adına çalışan tüm parti, Sivil toplum kuruluşlarının ve Basınımızın Sakarya’nın geleceği için ortak düşünceleri yanında, yöneticilerimizce yapılan çalışmalarla ilgili görüşlerini değerlendirmek arzusu içindeyiz.

Milletvekillerimiz, Valimiz, Büyükşehir ve Yerel Belediye Başkanlarımızın çalışmaları ile şehrimizin çehresi değişirken toplumun her kesiminin istek ve arzularına cevap vermek en önemli ihtiyaçtır.

Sakarya’nın ihtiyacı olan konularda bilgi alışverişi yapılacak olup, SASTOP temsilcileri yapmış oldukları çalışmalardan bilgiler sunacak ve her iki tarafın ortak düşüncelerine ek olarak düşündükleri değişik fikir ve hedefler birlikte değerlendirilecektir.

Basınımıza da sunulacak bu çalışma, onlarında görüşleri alınarak değerlendirilecek ve sonuç raporumuz;

Bu sosyal çalışmanın sonuçları değerlendirilmek üzere il başkanlarımıza, Kent Konseyine sunulacaktır. Sonuç raporunu basın açıklaması ile sayın halkımıza da duyurulacaktır. Hazırlanan raporlar milletvekillerimiz, valimiz ve belediye başkanlarımıza değerlendirilmek üzere takdim edilecektir.”

Editör: Haber Merkezi