Karasu İmam Hatip Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Muhammed Emin Alan, Başkan Sarı’nın yerine Başkanlık koltuğuna oturarak bir takım isteklerde bulundu. Başkan Sarı’nın koltuğuna oturan Alan, yapacağı hizmetler içerisinde en önemlisinin Sosyal Belediyecilik anlayışı ile Karasu’da ki yoksul aileler ve hastaları tespit edip onlara yardım etmek olduğunu söyledi.

"ÖNCELİĞİMİZ SOSYAL BELEDİYECİLİK" 
Temsili olarak Başkan Sarı’nın koltuğuna oturan Muhammed Emin Alan, toplantı sırasında Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’ya, başta Karasu geneli sorunları ve ardından kendi okulu Karasu İmam Hatip Ortaokulu’nun ihtiyaçların söyledi. Muhammed Emin Alan, Başkanlık koltuğunda şu ifadelere yer verdi; “Dünyada ilk ve tek çocuklara adanmış bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm Türkiye’ye kutlu olsun. Özellikle Şehitlerimizin canları pahasına korudukları bu ülkeyi bende canım pahasına koruyacağımın ve Ülkemin ileriye gitmesi için çok çalışacağımın sözünü veriyorum. Öncelikle ilçemiz genelinde dikkat çeken yol problemlerini en aza indireceğimizin sözünü veriyorum. Yol sorununun ardından sosyal belediyecilik anlayışımızla çocuk parkları, spor yapılacak alanlar, yoksul, hasta ve yaşlılara bakım alanları projelerimiz arasında yer almaktadır. Beni bu makama layık gören Okul Müdürüm Şeref Çiftci’ye ve Sayın Karasu Belediye Başkanımız İshak Sarı’ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

"23 NİSAN GURUR GÜNÜDÜR"
Kendisinin de İmam Hatip mezunu olduğunu belirten Başkan İshak Sarı; “23 Nisan hepimiz için büyük bir gurur günüdür. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bayramı olmasının yanında, milletimiz ve ülkemiz için tarihi bir dönüm noktasıdır. 23 Nisan, çocuklarımız için bayram, bizler için gurur günüdür. Sizlere güveniyoruz, inanıyorum ki sizler kendinize sunulan imkânları en iyi şekilde değerlendirecek, tarihimizden aldığınız özgüvenle büyük başarılara imza atacaksınız” dedi

Editör: Haber Merkezi