AYNI TEDBİRLERE DEVAM
Göreve geldiği ilk günden buyana projelerin birer birer hayata geçirildiğini ve bundan sonrada geçirileceğine dikkat çeken Başkan Özen, çalışmalara hız vereceklerini vurgulayarak, “Planlanan çalışmalara yönelik hedeflerimiz var, biz bu göreve iş yapmaya geldik. İnşallah ağır kısmını geride bıraktığımız pandemi sürecini de atlattık mı? Her şey bitti mi? Hayır. Aynı tedbirlere devam. Maske, temizlik, mesafe kuralına önce biz uyacağız ardından vatandaşlarımızın uyması için tedbirlere devam edeceğiz. Bununla birlikte hizmetlerimize ve projeleri aksatmadan devam edeceğiz” dedi.

BAŞKANDAN TEŞEKKÜR
Başkanlık makamında gerçekleşen toplantıya maske ve dezenfektan kullanımına özen gösterildi. Salonda mesafeli oturma düzeni ve hijyen kuralları uygulandı. Toplantıda konuşan Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, pandemi sürecine dair değerlendirmelerde bulundu. Bakanlık tedbirlerinin açıklanmasından önce Sapanca Belediyesi olarak kendi önlemlerini uygulamaya koyduklarını ifade etti. Salgın boyunca alanlarda çalışan başta Temizlik, Park Bahçeler, Zabıta, Sosyal Yardım ve Veteriner İşleri, müdür ve tüm ve belediye çalışanlarına teşekkür eden Başkan Özen şöyle konuştu: “ Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, Park Bahçeler, Zabıta, Sosyal Yardım İşler müdürlüklerimiz bu işte lokomotif olarak çalıştılar. Salgın önlemlerinin sıkı uygulandığı iki, iki buçuk ay içerisinde büyük emek sarf eden çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

EKİBİME GÜVENİYORUM 
Gerçekleşen toplantıda göreve geldiği günden bugüne seçim beyannamesinde yer alan tamamlanmış projeler konuşulurken. Devam eden ve kısa süre içerisinde başlatılacak projeler masaya konuldu. Başkan Özen, “Siz değerli ekibime güveniyorum. Ben nasıl fedakârca çalışıyorsam, sizlerin de o şekilde çalıştığına inanıyorum. İnşallah görev süremizde hayat bulmamış projemiz kalmayacak. Görevimizin ilk yılında vaatlerimizin arasında olmadan hayata geçirdiğimiz hizmetlerimiz var ve devam edecektir. Vatandaş isteyecek bizlerde imkânlar ölçüsünde en iyisini yapmak için hep birlikte çalışacağız” dedi ve şöyle devam etti. “Önümüzdeki 3 ay ilçe turizmimiz açısından önemli. İlçemizde hafta sonları yerli turistlerden kaynaklı kalabalığın yaşandığınız görüyoruz. Her hafta bu oran git gide artacak. Gelenlerin ve ilçe halkımızın memnuniyeti için el birliği ile çalışmalarımızı arttıracağız” dedi. Daire müdürlerinin çalışmaları hakkında tek tek bilgi alan Başkan Özen, müdürlerin talep ve önerilerini de dinledi.

Editör: Haber Merkezi