Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Belediye Meclisi’nin dünkü oturumunda muhalefetin, konuya ilişkin gündem dışı sorusunu yanıtladı. Dişli, yarım kalan inşaatın satışı için daha önce yapılan ihalede alıcı çıkmadığını hatırlattı.
Alıcı çıkmayışını fiyatın yüksekliğine bağlayan Dişli, bu konuda yeni düzenleme yapılarak 27 Temmuz’da yeniden ihaleye çıkılacağını belirterek, Sizler de tüccar arkadaş ve tanıdıklarınıza söyleyin, buranın satışını sağlayalım” dedi.

DÖNÜŞÜM SORUSU
Belediye Meclisi’nin MHP’li üyesi Ayhan Kayıkçı, Kentsel Dönüşüm’ün en fazla Adapazarı’nı etkileyeceğini belirterek, meclisin bu konudaki çalışmalar hakkında bilgilendirilmesini istedi. Başkan Dişli, Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ersin Kılıç’tan bu konuda rapor hazırlamasını istedi.

Sait Faik Parkı kiraya veriliyor
Belediye Meclisi, bakımsızlığı nedeniyle son dönemde eleştirilerin odağında kalan Sait Faik Parkı’nda düzenleme yapılması ve 10 yıllığına kiralanması için Encümen’e etki verdi.
Meclis ayrıca, parka Kosova Kahramanı Adem Yaşargil’in resmi ile birlikte bir layiha yapılmasını da oy birliğiyle kabul etti.
 
Editör: Haber Merkezi