1.Amatör Futbol Ligi C Grubu lideri Çaybaşı Bekirpaşaspor, rakip sahada Kuzuluksporu 3-2 yenerek, ligin bitimine 1 hafta kala, 2 yıl aradan sonra yeniden Süper Amatör Ligine yükseldi.

HEPSİ YÖRE GENÇLERİ
Turuncu Lacivertlilerin Antrenörü Bayram Berber, Başkan, Yönetim, futbolcu, Teknik Heyet ve kay dayanışması sonucunda mutlu sona ulaştıklarını söyledi.  bu seneki şampiyonluğu ise tamamen köy ve yöre halkının genç futbolcularıyla elde ettiklerini vurgulayan Berber, “Biz yarışmacı değil yetiştiren bir kulübüz. Bugüne kadar kendi çocuklarımızla şampiyonluklar gördüğümüz gibi küme de düştük. Ayrıca yetiştirdiğimiz bir çok futbolcumuzu hem Sakarya hem de Türk futboluna armağan ettik. Bundan sonra da aynı politikayı uygulayarak, yine kendi öz evlatlarımız ağırlıklı bir takım ile Süper Amatör Futbol Liginde mücadele edeceğiz. Çok değil en fazla 3-4 takviye yapacağız ki bizden ayrılıp giden çok futbolcumuz var. Onlara ağrılık vereceğiz. Emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN PALAS ÇOK MUTLU
Kulüp Başkanı Ali Palas ise, şampiyon olmuş bir takımın başkanı olmaktan çok büyük mutluluk ve gurur duyduğunu belirterek, “Başta hocamız Bayram Berber ve futbolcularımız olmak üzere, bizlere her zaman destek veren köy halkımızı da kutluyor, ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu şampiyonluk hepimize hayırlı olsun. Biz kendi yağımızla kavrulan bir alt yapı takımıyız. Süper Ligde de yine kendi çocuklarımıza ağırlık vereceğiz. Ama en büyük özelliğimiz yine yetiştirici kulüp olmak olacak. Bizler gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak, spora teşvik etmek için hareket ettik. Bundan sonra da aynısını yapacağız. Ligdoen düşeriz çıkarız hiç önemli değil. Başarı gelecekse bizim çocuklarla gelsin istiyoruz, düşersek de yine onlarla düşelim ama tabii ki aralarına birkaç tane ağabey de katacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi