SAMATDER Olağan Genel Kurulu, dernek hizmet binasında üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi. Başkanlığa Ümit Akçay seçildi. SAMATDER eski Başkanı Özcan Kam, yapılan seçim sonucunda seçilen Ümit Akçay’a başarı dileyerek görevi devretti.

----


TEŞEKKÜR ETTİ
SAMATDER Başkanı Ümit Akçay, teşekkür konuşmasında; “2011 yılından bu yana derneğimizin çeşitli kademelerinde görev aldım. Beşinci dönem yönetimi için ekibim sağlam ve emin adımlarla, sizlerin de teveccühü ile derneğimizi tüm platformlarda temsil etmeye hazırız.
Değerli arkadaşlar; buradayız çünkü daha çok yapacaklarımız var. Hedeflerimizi gerçekleştirmek üzere çıktığımız bu yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Umuyorum ki birlik ve beraberlik çatısı altında SAMATDER bayrağını sizlerin de desteği ile güçlü yarınlara taşımak en büyük arzumuzdur. Bu vesile ile aramızdan ayrılan meslektaşlarımıza ve pazar günü toprağa verdiğimiz Selami Kurt ağabeyime Allah’tan rahmet diliyorum. Biz biriz, beraberiz ilkesiyle sektörümüzü diri tutmak adına var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyor, desteklerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum.” dedi. 

----


YÖNETİM 
Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; Ümit Akçay (Başkan), Mehmet Arı (Başkan yardımcısı), Tarık Sezer (Muhasip), Sunan Uyar (Basın), Fatih Coşkun (Sekreter), Orhan Sedat Kulaz (Üye) ve Medet Muti (Üye). Denetim Kurulu; Mustafa Kemal Aydın, Gürcan Durak, Yüksel Demiryol. Federasyon delegeleri: Gürcan Durak, Ümit Akçay ve Mehmet Arı.

YEDEKLER
Yönetim Kurulu yedek: Ayhan ekici, Suat Erboğa, İsmail Kurt, Latif Coşkun, Batuhan Zeybek, Samet Arslan, Yüce Cengiz. Denetim Kurulu yedek: Selim Tok, Selçuk Aral, Hüseyin Yazaroğlu. Federasyon delegeleri yedek: Yüksel Demiryol, Mustafa Kemal Aydın ve Tarık Sezer.

Editör: Haber Merkezi