25 yıldan fazladır faaliyetlerini sürdüren Sakarya’nın en köklü vakıflarından olan SAKVA’nın Yönetim Kurulu Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ersöz ve Mustafa Serdar Duran geçtiğimiz hafta Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ı makamında ziyaret etti.

Vali Kaldırım’a SAKVA’nın kuruluşundan bugüne kadar yaptığı çalışmaları hakkında detaylı bilgi veren Başkan Hacıeyüpoğlu, önümüzdeki günlerde hayata geçirecekleri projelerinden de bahsetti.

SAKVA’nın Sıcak Aş Yardımları, Ayni ve Nakdi Yardımlar, Bağış yapacak yardımseverler ile ihtiyaç sahiplerinin buluşturulması gibi Vakıf bünyesindeki faaliyetlerinin yanı sıra yardımlar konusunda kurumlar arası koordinasyon çalışmaları da ele alındı. Özellikle Valilik ile SAKVA’nın ortaklaşa yaptığı Sosyal Destek Bürosu Çalışmaları (Sığınmacı ve Mülteciler) konusunda önümüzdeki döneme ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

Sıcak karşılamalarından dolayı Vali Kaldırım’a teşekkürlerini ileten Başkan Hacıeyüpoğlu, ‘Vali Bey’i Vakıf Merkezimize ve çalışmalarımıza da davet ettik’ dedi.

Editör: Haber Merkezi