AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Sakarya’nın AK Parti Genel Merkezi tarafından joker illerden biri olarak görüldüğünü belirterek, “Sakarya’da açılan sandıklar sadece Sakarya, Türkiye için açılmıyor; dünyanın neresinde mazlum varsa onlar için de açılıyor” dedi.

AK Parti Serdivan İlçe Teşkilatı 54. Danışma Meclisi toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını yapan AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken; “Ak Parti Serdivan olarak tüm kademelerimizle seçim çalışmalarına hazırız. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz 54. Danışma Meclisi Toplantımızla bu çalışmalara start vermiş bulunuyoruz.” dedi. AK Parti Serdivan İlçe Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Haldızoğlu’nun konuşmalarının ardından, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar kürsüye geldi.

ALEMDAR
Başkan Yusuf Alemdar, “Bu seçim diğerleri gibi önemli, çok önemli demeyeceğim. Daha farklı bir şey söyleyeceğim. Bu seçim bu ülkenin bir daha bütünlük içerisinde son seçimi olabilir. Çok iddialı bir cümle olabilir fakat bu seçim, bu ülkede bugüne kadarki bütün kazanımlarımızın devam etmesi adına tüm dünyadaki mazlumların adına kendi topraklarımızdaki gariplerin, mazlumların adına bir bütünlük içerisinde son seçim olabilir. Bunu aklımızdan çıkarmadan buna göre çalışmamız lazım.” Diye konuştu.

SAKARYA JOKER İL
AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, geçmişten bugüne seçim süreçlerinin ve çalışmalarının değerlendirmesini yaparken, Sakarya’nın Ak Parti Genel Merkezi tarafından joker illerden biri olarak görüldüğünü ifade etti. Kılıç, “Sakarya’da açılan sandıklar sadece Sakarya için, Türkiye için değil; dünyanın neresinde bir mazlum varsa dünyanın neresinde adalet bekleyen varsa onlar için de açılıyor” dedi.

Programın sonunda Ak Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ve Ak Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken tarafından; Ak Parti Serdivan İlçe Teşkilatı’nın Sokak Temsilciliği Projesi kapsamında pilot bölge seçilen Köprübaşı Mahallesi Sokak Temsilcilerine sertifikaları takdim edildi.
KATILANLAR
Serdivan Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’ndeki toplantıya; Ak Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adem Kümbet, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Ak Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Haldızoğlu, Serdivan Muhtarlar Derneği Başkanı Adem Bayraktar, il ve ilçe yönetimi üyeleri, belediye meclis üyeleri ve muhtarların yanı sıra vatandaşlar da katıldı.

Editör: Haber Merkezi