İSTİŞARE
Bosna Hersek, Sancak Bölgesi ve Kosova’nın ardından Makedonya’ya geçen Sakarya İHH yönetim kurulu üyeleri Üsküp’te bir dizi ziyarette bulundu.  Karşılıklı olarak çalışmaların istişare edildiği ziyarette eğitimden gıdaya, yetimden ihtiyaç sahiplerine kadar bir çok alanda konuşmalar ve devam eden projelerin yerinde incelenmesi gerçekleştirildi.

"İHTİYAÇ SAHİPLERİ BİZİ BEKLER"
"Makedonya ziyareti ile ilgili açıklama yapan Sakarya İHH Başkanı Sebahattin Aydın, Ramazan ayı yaklaşıyor. Bu Ramazan’da ihtiyaç sahipleri bizleri bekler. Sakaryalı hayırseverlerin yardımlarını her sene olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi mağdur ve mazlumlara ulaştırmak için hazırlık yapıyoruz. Bu Ramazan’da özel olarak Balkan ülkelerine yönelik yardım kampanyası yapacağız.  Bu kapsamda Balkan ülkelerinde Bosna Hersek, Sancak Bölgesi, Kosova, Makedonya ve Arnavutluk’a yönelik ziyaretlerimize Makedonya ile devam ediyoruz."

YENİ PROJELER
"Üsküp ve Kumanova’da birbirinden kıymetli 4  partner derneğimiz ile görüşmeler yaparak fikir alışverişinde bulunduk. Mevcut çalışmaları değerlendirdik. Yeni projeler üzerine kafa yorduk. Balkanlar ya da ihtiyaç sahibi her hangi bir ülke için bağış yapmak isteyenler Orhan Cami yanındaki bağış kabul merkezimize gelerek makbuz karşılığı yardımlarını yapabilir ya da banka-internet yoluyla Sakarya İHH hesaplarına açıklama kısmına hangi ülke ya da niyetle bağış yaptıklarını yazarak bize ulaştırabilirler" şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi