Işıksu, kurum ziyaretleri kapsamında Basın İlan Kurumu’nu ziyaret ederek Şube Müdürü Engin Kaşdaş’la görüştü. Ziyaretin gündeminde yerel basın vardı

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Metin Kurtuluş, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili Murat Uygun ve bazı teşkilat mensuplarının da hazır bulunduğu ziyarette yoğun bir tempo ile seçime hazırlandıklarını, kapı kapı dolaşarak Adapazarı ve Sakarya’nın geleceğine dönük projelerini anlattıklarını belirten Işıksu, “Yerel basının Sakarya’mız için önemini biliyoruz. Bu nedenle de her zaman basınımızın desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Yerel medyanın güçlendirilmesi için Basın İlan Kurumu’nun gerçekleştireceği her türlü projeye katkı sağlamaya gayret göstereceğiz. Adapazarı’mıza ve en önemlisi Sakarya’mıza hep birlikte el ele vererek hizmet edeceğiz. Bugüne kadar yerel medyamızın yanında olduk, bundan sonra da ayrım yapmaksızın yanında olacağız ve hep birlikte güzel şehrimiz için değer üreteceğiz” diye konuştu.

ÖNEMLİ PROJELER
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Basın İlan Kurumu Sakarya Şube Müdürü Engin Kaşdaş da, kurumun yerel ve ulusal basının ayakta kalabilmesi, güçlenmesi, basın yayın faaliyetlerinde kalite çıtasının yükseltilmesi, bu alanda istihdamın arttırılması ve daha da önemlisi yeni nesil gazetecilerin yetiştirilmesine yönelik önemli çalışmalara ve projelere imza attığını söyledi. 2019 yılında da bu projelerin hızlanarak devam edeceğinin altını çizen Kaşdaş, özellikle yerelde medyanın güçlenmesi ve kendi ayaklarının üzerinde durabilmesi için yerel yönetimlerin desteğinin önemine vurgu yaptı. Sakarya’nın gelişmesi, büyümesi ve marka bir şehir olması için her kesimin üzerine düşeni yapması gerektiğinin altını çizen Kaşdaş, kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonun olmazsa olmaz olduğunu belirterek konu ile ilgili hassasiyetinden ötürü Başkan Adayı Mutlu Işıksu’ya teşekkür etti. Oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

Editör: Haber Merkezi