Sakarya Barosu hatıra ormanının açılışı Söğütlü ilçesi Akgöl mevkiinde, Baro üyesi vefat eden avukatların adına fidan dikimi yapılarak gerçekleşti. Fidan dikimi vefat eden avukatların isimlerinin ve Baro sicil numaralarının yazılı olduğu demir plakalarla yapıldı.
Baromuz ve Orman Bölge Müdürlüğü iş birliği ile güzel bir proje gerçekleştirdiklerini belirten Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak, “Bugün, Sakarya Barosu Hatıra Ormanı’nı aramızdan ayrılan meslektaşlarımızın adına fidan dikimi yaparak gerçekleştirdik. Bu fidanlar büyüdükçe meslektaşlarımızı hatırlatacak ve meslektaşlarımızın hatıraları bu güzel alanda canlı olacak. İnşallah 10 yıl sonra fidanlarımız büyüdüğünde de ayrı bir anlam kazanacak” dedi.
Konuşmasının sonunda Hatıra Ormanı’nın hayırlı olmasını temenni eden Başkan Burak, “Vefat eden tüm meslektaşlarıma Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun” diye ekledi.
Açılışa Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak, Yönetim Kurulu Sayman üyesi Av. Talha Toçoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Özer Kaya, Av. Sevilay Çelikaslan, Av. Dilek Kaycan, CMK- Adli Yardım Koordinatörü Av. Alim Mert ve avukatlar katıldı.

Editör: Haber Merkezi