Sakarya Barosu Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, ilde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım ile bir araya gelen Baro Başkanı Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, baroya yeni bir hizmet binası kazandırmak için hazineye ait arazilerin kontrolü noktasındaki taleplerini Vali Kaldırım’a iletti.

BAŞSAVCI VE ADALET KOMİSYONU BAŞKANI

Daha sonra Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Sertaç Kesler’i ziyaret eden Yıldız ve üyeler, Sakarya Adliyesi ek binasına tarama merkezi kurulmasını ve Sakarya L Tipi Ceza İnfaz Kurumu’ndaki avukat görüşme odalarının sayısının artırılmasını talep etti. Heyet ayrıca avukatların icra ile diğer mahkemelerde yaşadıkları sorunları aktararak çözüm önerilerini aktardı.

BAM ZİYARETLERİ

Son olarak Bölge Adliye Mahkemesi (BAM) Başkanı Nuri Koçer ve BAM Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz ile bir araya gelen Baro Başkanı Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, burada da avukatların mesleklerini icra ederken ki yaşadığı sorunları konuştular. Ayrıca ziyarette Baro Başkanı Yıldız, yeni atanan Başsavcı Yılmaz’a görevinde başarılar dileyerek BAM Başkanının ve Başsavcının yeni adli yılını kutladı.

FİDAN BAĞIŞI
Baro Başkanı Yıldız günün anısına tüm ziyaretlerde, Sakarya Barosu logolu çini tabak ve ziyaret ettiği kişinin adına fidan bağışı yaptığı sertifikaları takdim etti.

Editör: Haber Merkezi