Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Sağlık Sen Sakarya Şube Başkanı Abdullah Sönmez, Başkan Yardımcısı Veli Azkın ve Birim Sorumlusu Selçuk Çimen’i ağırladı. 

----


ÖZSOY’A TEŞEKKÜR ETTİ
Sağlık Sen Sakarya Şube Başkanı Abdullah Sönmez: “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzden Covid 19 ‘la mücadele eden sağlık çalışanlarımızın, ilimizdeki tüm spor komplekslerinden istifade etmeler ve bu zor süreçte eksik kalan spor aktivitelerini yerine getirmek, moral ve motivasyon açısından sağlık çalışanlarımız adına tesisler konusunda destek talebinde bulunduk.  İl Müdürümüz Arif Özsoy da bizleri kırmadı. Yüzme Havuzu, Cimnastik Salonu, Yenikent Spor Salonu başta olmak üzere tüm tesislerin kapılarının sağlık çalışanlarının hizmetinde olduklarını söyledi. Bizler de Sakaryalı sağlıkçılar olarak, İl Müdürümüz Arif Özsoy’a teşekkür ediyoruz” dedi. 

----


ETKİNLİKLERİ ANLATTI
Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy: “Tüm tesislerimiz milletimizin, devletimizin hizmetindedir. Sağlık çalışanlarımız için daha önce kamp etkinliği düzenlemiş ve karantina sürecinde de yurtlarımızı sağlığın hizmetine vermiştik. Sağlıkçılarımız için, bütün tesislerimizin kapısını ardına kadar açtık. Vatandaşlarımızın sağlığı için, salgın sürecinde gecesini gündüzüne katan tüm sağlık çalışanlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.
ANLAMLI HEDİYE
Sağlık Sen Sakarya Şube Başkanı Abdullah Sönmez, Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy’a, üzerinde Memur Sen Kurucu Başkanlarından ve aynı zamanda yedi güzel adamdan biri olan Mehmet Akif İnan’ın yazdığı şiir olan tabloyu akdim etti. İl Müdürü Arif Özsoy da bu anlamlı hediye için Şube Başkanı Sönmez’e teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi