Sağlık Sen Şube Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Sönmez, Şube Sekreteri Abdullah Arı, başkan yardımcıları Yavuz Bingöl, Vedat İnan ve Esma Serdar, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’yu makamında ziyaret etti.

MÜCADELEYE DEVAM
Şube Başkanı Abdullah Sönmez; “Değerli başkanımıza dünyayı etkisi altına Koronavirüs ile mücadelede sağlık çalışanlarımıza destekleri için teşekkür ediyoruz. Coronovirüs nedeniyle sağlık çalışanlarımız hayatlarını kaybetti. Eşlerinden, evlatlarından ayrı kaldı. Bu zorlu süreçte maddi manevi kayıplar yaşandı. Sağlık Sen bütün teşkilatları ile sağlık çalışanlarının yanında oldu. Sorunların çözümü için başta döner sermayede adalet, ücrette adalet olmak üzere mücadele etti ve etmeye devam ediyor. Adapazarımız’ın 100. kurtuluş yılını kutluyor, Türk Yıldızlarımız’ın görkemli gösterisi için tüm sağlık çalışanları adına teşekkür ediyoruz. Değerli Başkanımıza Rabbimizden yapacağı çalışmalarda muvaffakiyetler diliyoruz.” dedi

HAKLARI ÖDENMEZ
Başkan Mutlu Işıksu;v “Sağlık Sen Şubemizin değerli başkanına ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Koronavirüsle mücadelede sağlık çalışanlarımız destan yazdı. Salgın nedeniyle hayatını kaybeden sağlık çalışanlarına Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. İlimizde aşılamalar devam ediyor, aşılarımızı oldukça salgınla mücadelede başarılı olacağız. Aşılamada var gücüyle emek sarf eden, ter döken sağlık çalışanlarımızın hakkını ödeyemeyiz. Koronavirüsle mücadelede tüm sağlık çalışlarımıza Allah’tan kolaylıklar diliyorum.” diye konuştu.
Ziyarette pandemiyle mücadelede sağlık çalışanlarının 1 yılının ele alındığı çalışma ile Koronavirüs ile mücadeleyi simgeleyen plaket, Başkan Mutlu Işıksu’ya takdim edildi.

Editör: Haber Merkezi