TEOG sonuçlarında 8. Sınıf öğrencisi Azra Belinay Toplu 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye birincileri arasına ismini yazdırırken, 118 doğru yapan Beyza Göl, Elif Tutar, Melisa Tosya, Tuğba Akkaya isimli öğrenciler de başarılarıyla okullarının gururu oldu. Yine geçtiğimiz hafta düzenlenen Enerji Tasarrufu Haftası yarışmalarında Sabihahanım Ortaokulu’ndan SenanurÖziş Şiir dalında, Yıldız Akkaya Kompozisyon dalında birinci olarak büyük başarı gösterdi.

BÖLGE BİRİNCİSİ
Sabihahanım Ortaokulu öğrencileri akademik başarının yanında; sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki başarılarıyla da dikkat çekiyor. Grekoromen güreşte kilosunda İl Birincisi olan 8. Sınıf öğrencisi Ömer Faruk Aydın, Zonguldak ilindehaftasonu yapılan Bölge Şampiyonasında tüm rakiplerini yenerek altın madalya kazandı. Bölge birincisi öğrencimiz Grekoromen Türkiye Şampiyonasında ilimizi ve okulunu temsil edecek.
Öğrencilerin kazandığı başarıları sosyal medya hesabından gururla paylaşan okul müdürü Eyüp Kotan,  Sabihahanım Ortaokulu öğrencilerinin başarı grafiğinin sürekli arttığını belirterek, başarı kazanan öğrencilerini, öğretmenlerini ve velilerini ayrı ayrı tebrik etti.

Editör: Haber Merkezi