Protokolle vatandaşları her bayram bir araya getiren bayramlaşma programı, Ferizli İlçe Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Jandarma Komutanı Zafer Aydoğan, İlçe Emniyet Amir Vekili Ümit Karatepe, Milli Eğitim Müdürü Soner Yılmaz, ilçe protokolü, siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla bayramın birinci günü gerçekleştirildi. Ferizli Koca Çeşme Park’ındaki bayramlaşma saat: 14.00’da yapıldı.

Bayramlaşma programında konuşan Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu “Mübarek Kurban Bayramı’nın başta milletimiz olmak üzere İslam Âlemine ve insanlığa huzur ve barış getirmesi temennisinde bulunarak, “Bayramlar dayanışma ve kardeşlik duygularının geliştiği, manevi duyguların doyasıya yaşandığı özel günlerdir. Bugün burada bu duyguları hep beraber paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramınızı tebrik ediyor, sağlık ve afiyet içerisinde, sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar diliyorum. Bu vesile ile başta şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere, hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve İslam aleminin bayramlarını en kalbi duygularımla kutluyorum,” dedi.

Belediye Başkanı Gündoğdu’nun konuşmasının ardından Ferizli İlçe Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, “Bayramlar birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, sevinç, neşe ve coşkunun buluştuğu, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının değerinin bir kez daha anlaşıldığı çok özel günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.” Dedi.

Programın bitmesi itibariyle İlçe Kaymakamı Arslanköylü, Belediye Başkanı Gündoğdu, Jandarma Komutanı Aydoğdu ve Emniyet Amir Vekili Karatepe ile birlikte şehit aileleri ve gazi evlerine ziyarette bulundular.

Editör: Haber Merkezi