SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılan programda konuşan Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yakın çalışma imkanı bulduğu Elmas'ın, çevresine sürekli pozitif enerji yayan bir kişiliğe sahip olduğunu söyledi.
Elmas'ın hiçbir gerilimin tarafı olmayan devamlı uzlaştırıcı davranışlar sergilediğini belirten Balkanlıoğlu, "Buraya çok emeği var. Uzun yıllar yöneticilik yapmış. Son dönemde üniversitede güzellik iyilik namına ne kadar gelişme varsa rektörümüz ve ekibimiz önderlik etmiş. Öğrenciler için çaba sarf etmek ve onların geleceği için çalışmak hoş bir sada bırakmak çok önemli. Sayın rektörümüz, taşıdığı sorumluluğun bilincinde olarak çalışmış. Yeni görevinde başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.
Elmas ise yaklaşık 38 sene önce üniversiteye geldiğini ve göreve başladığını anımsattı. SAÜ'de farklı pozisyonlarda görev aldığını aktaran Elmas, öğrencilerin fikir ve düşüncelerine önem vererek görevlerini yürütmeye çalıştıklarını kaydetti.  SAÜ'nün öğrenim hayatında önemli başarılara imza attığını anlatan Elmas, yeni görevinde üniversitelerin kalite ve başarılarını yükseltmek için çalışacaklarını sözlerine ekledi.
Konuşmaların ardından Elmas'a tablo hediye edildi. Programa, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Elmas'ın yakınları, öğretim üyeleri ve öğrencilerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: Haber Merkezi