Huzurun güvencesi olan fedakar polislerimize teşekkür eden Başkan Akdardağan, “Kahraman Türk Polis Teşkilatı’mızın 173’üncü kuruluş yıldönümünü canı gönülden kutluyoruz. Şehrimizin ve sokakların bekçisi konumunda olan bakkal esnafları, polisimizi ve tüm güvenlik güçlerimizin önemini biliyor ve gurur duyuyoruz.  Önce insan düşüncesiyle hareket eden Türk polisi, ülkesi ve milleti için gerektiğinde canını hiçe sayacak kadar gözü pektir. Şehrimizde her zaman esnafın yanında olan polisimize bu vesileyle bir kez daha teşekkür ediyor, şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor ve görevi başında ki kahraman polislerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz.” Dedi.
Başkan Akdardağan, “Her zaman biz esnafın yanında olan, yapılan ortak operasyonlar ve uygulamalarla kaçağa büyük darbeler vuran özellikle şehrimiz polisine ayrıca teşekkürü bir borç biliyoruz. Sokaklarımızdaki asayişin ilk bekçisi olan bakkal esnafları, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya, uyuşturucuya karşı savaşmaya, polisimiz ve güvenlik güçlerimizle işbirliğini sürdürmeye kararlıdır.” Dedi. 
Polisin büyük katkılarıyla ilimizin kaçakçılık oranlarında büyük düşüş yaşandığına vurgu yapan Başkan Akdardağan, “Emniyet Müdürlüğümüzün titiz çalışmaları, güvenlik güçlerimizin duyarlılığı sayesinde şehrimizde kaçakçılık oranları bir hayli düşüş var. Bu durum hepimizi sevindirmektedir. Polisimizle el ele vererek huzurlu geleceğe yürümeye devam edeceğiz.” Diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi