ÖĞRENCİLER
Mefkûre Kolejleri öğretmen ve öğrencileri, 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya’yı makamında ziyaret etti. Mefkure Koleji öğrencilerini ağırlayan İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, öğrencilerle günün anısına fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

ÖZEL ZİYARET
İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, il emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile birlikte 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Şehit Ali Borinli Özel Eğitim Kurumlarını ziyaret etti. Ziyaret sırasında özel eğitim alan çocukların el emeği sergisini gezen, birlikte pasta kesen ve masa tenisi oynayan İl Emniyet Müdürü Kaya’nın mutluluğu fotoğraflara da yansıdı.

TİYATRO OYUNU
İl Emniyet Müdürü Kaya ayrıca, 10 Nisan Polis Haftası için özel olarak sahnelenen “Kaç Baba Kaç” isimli tiyatro oyununu emniyet müdürlüğü personeli ve aileleriyle birlikte izledi. Ardından ünlü sanatçı Ferdi Akarnur’a, oyun afişinin seramik üzerine resmedildiği özel bir plaket veren Emniyet Müdürü Fatih Kaya, oyuncular ve izleyenlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: Haber Merkezi