Platform başkanı Faruk ve platform yönetimi, gündeme dair fikir alışverişinde bulundu. Başkan Faruk Kır, pandemi sonrası ‘Eşraf Sofrası’ adını verdikleri yemekli bir toplantıda beraber olmak istediklerini ifade etti.

SAKARYA HIZLI KALKINAN ŞEHİR
Sakarya Eşraf Platformu, CHP İl Başkanı ve il yönetimimi ziyaret etti. Ziyarette yönetim kurulu üyeleri; Mustafa Toçoğlu, Ercan Açıkgöz, İbrahim Koşutan, İlhami Aykaç, Ercan Oylu, Ubeydullah Çevik hazır bulundu.
Eşraf Platformu’nun kuruluş amacı anlatan Başkan Faruk Kır, Sakarya’nın her yönüyle Marmara’nın hızla kalkınmaya en müsait şehri olduğunu belirterek yatırımlarda bir beraber ve yek vücut olunmasının kaçınılmaz ve bir vebal olduğunu ifade etti.

AİDİYET DUYGUSU İLE HAREKET
Başkan Kır, “Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir şehri bırakabilmeminin hazzını hepimiz yaşamalıyız. Sakarya’ya aidiyet duygusuyla siyasetin bölgesel çıkarlar gözetilerek yapılmasının şehrimiz için çok büyük fayda doğuracağı kanaatindeyim” dedi.
Pandemi süreci sonunda şehre yön verenleri buluşturacak yemekli bir toplantı düzenlemek istediklerini açıklayan Başkan Kır, “Siyasi partilerimiz, kıymetli il başkanları ve kıymetli milletvekillerimizle yemekli bir toplantıda beraber olmak istiyoruz. Adını ‘Eşraf Sofrası’ olarak belirlediğimiz yemekli toplantımız da sizlerle beraber olmayı ümit ediyor ve açık davette bulunuyoruz” diye çağrıda bulunarak, CHP İl Başkanı Ecevit Keleş ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

KOORDİNELİ ÇALIŞMADA ŞEHİR KAZANIR
İl Başkanı Ecevit Keleş ise, STK’ların varlığının demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu belirterek, “Koordineli bir çalışma neticesinde, karşılıklı fikir alışverişiyle elbet şehir kazanır, ülke kazanır, yarınlar çok daha güzel olur” dedi. Platformun çalışmalarını takip ettiğini ve başarılı bulduğunu ifade eden Başkan Keleş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek en yakın zamanda iade-i ziyarette bulunacaklarını söyleyerek başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi