Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, beraberinde SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ve Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ile Karasu Plaj Caddesi’nde devam eden yenileme çalışmalarını inceledi. Başkan Toçoğlu, “Plaj Caddesi’nde yenileme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayarak ilçemiz ulaşımında önemli yeri olan arterimizi yeni yüzüyle Karasuluların hizmetine sunacağız” diye konuştu
HAYIRLI OLSUN
Bölgede başlatılan çalışmaları da değerlendiren Toçoğlu, “Çalışmalarımız kapsamında arterdeki mevcut orta refüjü söküm çalışmalarımız tamamlandı. Ayrıca ekiplerimiz kaldırımlarda söküm çalışmalarına da başladı. Hemen ardından taş ve bordür döşeme çalışmalarına başlayacağız. Beş yüz metre uzunluğundaki Plaj Caddesi, orta refüjü, yaya yolları, engelli parkuru, aydınlatma sistemleri ve çevre düzenlemeleri ile ilçemize yakışır bir görünüme kavuşacak. Karasu’ya hayırlı olsun” dedi.
GEÇİŞLERE GÜVENCE
Caddede geçişlerin daha da rahatlaması adına gerekli adımları atacaklarını da kaydeden Başkan Toçoğlu, “Plaj Caddesi’nin 6 metre olan genişliğini 8 metreye çıkarıyoruz. Çalışmamızın tamamlanmasıyla trafik geçişleri de daha kontrollü hale gelmiş olacak. Bölgedeki kaldırım ve orta refüjde gerekli çalışmaların tamamlanmasının hemen ardından sıcak asfalt çalışmasını da başlatacağız” diye konuştu.
HİZMET TEŞEKKÜRÜ
Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ise hayata geçirilen yenileme projesi için Başkan Toçoğlu’na teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı; “Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda Plaj Caddesi’nde yenileme çalışmalarımızı başlattık. Bölgemizdeki çalışlarımız tamamlanmasıyla Plaj Caddesi daha modern bir görünüme kavuşacak. Sahil Parkı ve Rekreasyon alanında da çalışmalar devam ediyor. Bunun yanı sıra altyapıda Karasu önemli hizmetlerle buluşuyor. Büyükşehir’in güçlü hizmet eli ilçemize değer katmaya devam ediyor. Karasu için hayata geçirdikleri tüm hizmetler için değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz.” 

Editör: Haber Merkezi