İÇME SUYU
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Mahallemde İftar Var’ Pamukova Buluşmasının ardından ilçe belediye başkanı Cevat Keser ile bir araya geldi. Pamukova Belediyesi’nde gerçekleşen görüşmede tamamlanan yatırımlar ve planlanan projeleri değerlendiren Başkan Toçoğlu, 7 Haziran’da elde edilen oy oranı için de Pamukovalılara teşekkür etti. Pamukova’nın geleceğinin Büyükşehir güvencesinde olduğunu kaydeden Başkan Toçoğlu, “İlçemizde başlattığımız altyapı çalışmaları kapsamında 77 kilometrelik kanalizasyon hattını tamamladık. Yaklaşık 22 Milyon TL değerindeki bu dev yatırımın ardından içmesuyu konusunda da kısa süre içerisinde adımlar atıyoruz. Temiz ve bol içmesuyu hedefiyle Pamukova’ya 82 kilometrelik yeni bir hat döşeyeceğiz. Bu doğrultudaki çalışmalarımızı bir ay içerisinde başlatacağız” diye konuştu.
YENİ HİZMETLER
Pamukova Atıksu Arıtma Tesisi inşasının da tüm hızıyla sürdüğünü açıklamalarına ekleyen Toçoğlu, “İlçede başlattığımız alternatif kaynak arayışlarımız da tüm hızıyla sürüyor. Yeni sondaj kuyularıyla su geleceğine dönük kararlı hamlelerimiz söz konusu. Kazımiye ve Şahmelek Mahallelerine içmesuyu ulaştırıyoruz. Bu kapsamda yeni bir depo ve 8 kilometrelik bir hat inşa ediyoruz. Bu çalışmamızda da sona yaklaştık” dedi. Pamukova Çardak Köprüsü’nde de çalışmaların tamamlandığını ve bölgede ulaşım güvenliğinin garantiye alındığını belirten Başkan Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir’le Pamukovamızın geleceğini kurmaya devam edeceğiz. İlçemiz standartlarını yükselten yeni ve yerinde hizmetlerimiz artarak devam edecek. 7 Haziran’da Pamukova’da önemli bir başarı elde ettik. Hemşerilerimiz yüzde 55’lik bir destekle Pamukova’da yeni projeler için yola devam dedi. Pamukova Belediyemize, ilçe teşkilatımıza, kadın ve gençlik kollarımıza, mahalle başkanlarımıza, meclis üyelerimize tüm çalışmaları için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
HİZMET TEŞEKKÜRÜ
Pamukova’da Büyükşehir Belediyesi ve SASKİ eliyle hayata geçirilen tüm çalışmalar için Başkan Toçoğlu’na teşekkür eden Pamukova Belediyesi Başkanı Keser ise şunları söyledi; “İlçemiz geleceğini yakından ilgilendiren tüm konularda değerli Büyükşehir Belediye Başkanımızın desteklerini aldık. Altyapıda Pamukova’ya çok önemli hizmetler kazandırıldı. Önümüzdeki süreçte asfalt konusunda da gerekli adımlar atılacak. Pamukova Büyükşehir’in güçlü hizmet eliyle büyümeye ve gelişmeye devam edecek.

Editör: Haber Merkezi