Başkan Öztürk, Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı ile birlikte TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Ölmezi makamında ziyaret etti. Yönetim kurulunun da hazır bulunduğu ziyarette Ölmez, iş dünyası ve TÜMSİAD’ın faaliyetleri hakkında Başkan Öztürk’e bilgi verdi. Ziyaret ardından Başkan Öztürk Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı’yı makamında ziyaret ederek Adem Sarı ve yeni yönetimine, yeni görevlerinde başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

BİRLİK VE DAYANIŞMA
Erenler'in geniş sanayi ağına sahip olduğunu belirten Başkan Öztürk “Sakarya’nın en yoğun sanayi siteleri ilçemiz sınırları içerisinde bulunmaktadır. Dolayısıyla ilçemizin sahip olduğu potansiyeli göz önünde bulundurarak sanayici iş adamlarıyla birlikte ekonomimize katkı sağlamak adına birlik ve dayanışma içerisindeyiz” dedi.

BAŞARI DİLEĞİ
TÜMSİAD ziyaretinin ardından STB’ ye ziyarette bulunan Başkan Öztürk “Adem Bey ve yeni yönetim kurulunun güzel projelere imza atmaya devam edeceğine inanıyorum. Yeni yönetime çalışmalarında başarılar diliyor ve yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum” diyerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Her iki kurumda ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Öztürk’e ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerin iletti.

Editör: Haber Merkezi