“ÇİFTÇİNİN YANINDA OLACAĞIZ”
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda divan başkanlığını Sakarya Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu Başkanı Ali Şener Bayraktar, Başkan Yardımcılığını Adapazarı Ziraat Odası Başkanı Ercan Ateş yaptı. Başkan Fehmi Özipek geçmiş dönemde yaptıkları projeler ve çalışmalar hakkında bilgi vererek kanunlar çerçevesinde çiftçinin, üreticinin haklarını koruyacaklarını belirtti.

ÇİFTÇİNİN SESİ
Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk “İlçe olduğumuz andan itibaren eksiklerimizi gidermek için çalışıyoruz. Ziraat Odası, Kızılay Şubesi, Muhtarlar Derneği bu eksiklerimizden bazılarıydı. Şükürler olsun ki yaptığımız görüşmelerle bu eksiklerimizi de giderdik. Erenler Ziraat Odamızın üreticimizin, çiftçimizin sesi olacağına inancım tam” dedi.

BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİ
Erenler Kaymakamı Salih Karabulut “Ülkemizin nüfusunun dörtte biri çiftçi. Tarımdan elde edilen gelirle nüfusumuzun üçte biri geçimini sağlıyor. Bu sebeple ziraat odaları çok önemli kurumlar. Odamızın hayırlı olmasını ve görev yapacak arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.

GÖNÜL GÖNÜLE
Ekrem Yüce ise tarımsal ve zirai alanda gerçekleştirmeyi planladıkları projeler hakkında katılımcılara bilgi vererek Sakarya’nın ve Erenler İlçesinin yatırımlar konusunda hak ettiği yere geleceğini belirtti. Yüce konuşmasının devamında “Hep birlikte gönül gönüle iş birliği içerisinde olmayı temenni ediyorum” dedi.

“KAPIMIZ AÇIK OLACAK”
AK Parti Erenler Belediye Başkan Adayı Fevzi Kılıç “Çiftçimizin sorunları ile alakalı bize herhangi bir noktada talep ve isteği olursa biz onu sonuna kadar yerine getiririz. Çiftçilerimizin var olan problemlerini ya da oluşacak olan problemlerini çözme noktasında sonuna kadar kapılarımızın açık olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim” dedi.

Program sonunda Erenler Ziraat Odası, Erenler Ziraat Odasının kurulmasına ve çalışmalarına destek olanlara plaket takdiminde bulundu.

Editör: Haber Merkezi