15 TEMMUZ

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yaptığı konuşmada, “15 Temmuz günü bizim için çok önemli. O günü hiç unutmayacağız, kimselere de unutturmayacağız. Fransız ihtilali ne kadar önemli ise bütün dünyada iz bırakan, dönüm noktası olduysa 15 Temmuz’da bu dönem için, bu ülke için iz bırakan en önemli olan olayların başında geliyor” dedi.

40 YIL BOYUNCA

Özhaseki, “O gün bir millet ayağa kalktı. O gün millet iradesine sahip çıktı o çıplak gövdesini o silahlara karşı siper etti ve geleceğini kurtardı. Bayrağını, ezanını kurtardı. O gün 40 yıldır içimizde bulunan ve hepimize dönerek hizmet eri olduğunu söyleyen insanların ihanetleriyle karşı karşıya kaldık. O kırk yıl boyunca gerçekten bütün milleti kandırdılar” diye konuştu.

‘ALINIYORUZ’

Özhaseki sözlerine şöyle devam etti, “Sadece AK Parti döneminde yapılan, onlarla işbirliğinden dolayı suçlanmamız için bazen alındığımız oluyor. O FETÖ denen lanetli yapı sosyal demokrat rahmetli Ecevit’e şefaat edeceğini söylüyordu. Bütün siyasi yapılarla beraberdi ve asla ayrı değillerdi” Açılış sonrasında Bakan Özhaseki büyükşehir belediyesini ziyaret etti.

Editör: Haber Merkezi