Sakarya Oto Sanatkarları Esnaf Odası başkan adayı Özcan Ovalı, esnafın hizmete susadığını belirterek; “Göreve seçilmemiz halinde hep daha iyisi için projeler üretip hayata geçireceğiz.” dedi

Sakarya Oto Sanatkarları Esnaf Odası başkan adayı Özcan Ovalı, oto sanayi esnafını kahvaltıda ağırladı. Özcan Ovalı esnafa hitaben konuşmasında şunları söyledi; “Kıymetli misafirlerimiz ben Özcan Ovalı 47 yaşındayım. 1989 yılından bu yana bu sanayide olup 1993 yılından bu yana da bu sanayide esnaflık yapıyorum.
Sakarya Oto Sanatkarları Esnaf Odasının 2014 seçimlerinde yönetime girdim. Daha sonra 2018 seçimlerinde de yönetime devam ederken 3 ay sonra kendi isteğimle istifa ettim. Çünkü ben bu sisteme ve sizlere hizmet etme sevdasıyla girmiştim ama olmadı. Velhasıl bundan tam 20 ay önce Sakarya Oto Sanatkarları Esnaf Odasına adaylığımı açıkladım.
Peki neden aday oldum. Yönetimde bulunduğum süre içerisinde ve akabinde esnafın nasıl sahipsiz kaldığını ve hizmete susamışlığını gördüm. Esnaf bu oda ne iş yapar siz ne iş yaparsınız dediğini kulaklarımla işittim. Yaklaşık 25 yıldır karşısında aday olunamayan Sayın Hasan Alişan’a rakip olma cesareti göstererek sizlerin karşısına çıktım.
Bizler sizlerin içinden biri olarak, sizlere en iyi, en kaliteli hizmetleri sunarak, sizin oylarınızla seçildiğimizi unutmadan hizmet edeceğiz. Bizleri bu göreve layık görürseniz ilk vazifemiz, tüm esnafımızın ve çalışanlarının mesleki ve teknik ihtiyaçlarını kolaylaştırmak, mesleğin genel menfaatlerine uygun olarak gelişimlerini ve mesleki eğitimlerini sağlamak olacaktır. Hedeflerimiz arasında esnafımıza bir sosyal tesis kazandırmak da olacaktır.
Göreve seçilmemiz halinde hep daha iyisi için projeler üretip hayata geçireceğiz. Eğer verdiğimiz sözleri tutmazsam, bizleri ilk seçimde değiştirmeniz, şimdiki yönetimi değiştirmekten daha kolay olacaktır. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.”

Editör: Haber Merkezi