OKD Polimer, son dönemlerde, yarattığı ekonomik avantajlar dışında yüksek performans ve verimlilikle de pek çok sektörde kendine yer bulmaya başlayan kestamit üretimini başarılı bir şekilde sürdürüyor. Polyamid üretiminde öncü olmayı başaran firma, daha şimdiden bu alanın önemli temsilcileri arasında kendine yer bulmuş durumda. 2004 senesinden bu yana profesyonel bir şekilde hizmet vermeyi sürdüren OKD Polimer, yeni nesil teknolojileri, deneyimli personelleri ve uzman kadrosuyla entegre etmeyi başarıyor. Kazan-kazan felsefesini benimseyen firma, stratejileri ile hizmet alanını Türkiye’nin dışına taşırıyor. OKD Polimer, gerçekleştirdiği yatırımların neticesinde 2011 senesinde döküm kestamit PA6G üretiminden sonra, üretim kapasitesini genişletmiştir.

 

Pek Çok Sektöre Hizmet Ediyor

Teknik plastikler başa olmak üzere CNC ve işleme makinelerine dair pratik hizmet çözümleri üreten OKD Polimer, alanına dair kalite standart belgeleri ile müşterilerine güven vermeyi başarıyor. OKD Polimer, temel olarak sektörde kestamit olarak da anılan polyamid üretimi konusunda fark yaratıyor. Önemli mühendislik plastiklerinden biri olan polyamidin günümüzde önem kazanması, OKD Polimer’in üretim hızını ve gelişimini de olumlu yönde etkilemiştir. Platform içinde firmanın şu ana dek çalıştığı kurumlara dair genel referanslar aktarılmıştır. Kayma plakalarından iş makinalarına, inşaattan madenciliğe, demir çelikten denizciliğe pek çok sektörle yakın bağı olan firmanın tüm işlerine “Hizmetler” sekmesinden ulaşabilirsiniz.

 

Yüksek Teknolojili Üretim Anlayışı

OKD Polimer, kestamit boru levha, çubuk takoz ya da özel imalatlarda ekonomik ve hızlı çözümler üretmeye devam eder.  AR-GE çalışmalarıyla da adından sıkça söz ettiren firma ile iletişim kurabilir ve polyamid konusundaki temel ihtiyaçlarınız için karşılık bulabilirsiniz. Güncel ürün ve fiyat bilgisi için firmanın internet sitesine girip iletişim kanallarını kullanabilirsiniz. OKD Polimer, sektör özelinde hem Türkiye hem de dünyadaki gelişmeleri çok yakından takip etmektedir. Yenilikçi olma prensibini tüm üretim sahalarına yansıtan OKD Polimer, performans ve verimlilik odaklı bir üretim anlayışının önünü açıyor.

Yüksek teknolojili mühendislik çözümleriyle ezberleri bozan OKD Polimer’in deneyimli kadrosundan dilediğiniz zaman yararlanabilirsiniz. Polyamid üretimleri için sistem tasarımlarını başarıyla tamamlayan firma pek çok sektörde memnuniyet sağlamayı başarmaktadır. Endüstriyel alanda hızlı ve etkin çözümler için [email protected] ya da 0 (262) 643 03 60 üzerinden bilgi alabilirsiniz. Satıştan danışmanlığa servisten projelendirmeye dek pek çok alanda OKD Polimer sizlerin yanında!

Editör: Haber Merkezi