Milli Eğitim Bakanlığı İLKSAN ( İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı) Genel Müdürlüğü tarafından yeni bir otomobil kampanyası düzenlendiği açıklandı. Bu kampanyaya göre Citroen marka sıfır kilometre otomobiller öğretmenlere oldukça uygun fiyatlarla satılacak. Öğretmenler bu araçlar için net indirimler elde edebilecekler. Ayrıca İLKSAN tarafından öğretmenlere finansman desteği de sağlanacak. oldukça uygun imkanlarla sıfır kilometre otomobil satışının yapılacağı kampanya 21 Eylül ile 29 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak.

İLKSAN’DAN UYGUN FİYATLI OTOMOBİL KAMPANYASI!

Öğretmenlerin mesleki kuruluşlarından birisi olan İLKSAN çok önemli bir otomobil kampanyasına başlıyor. Daha önce bu şekilde sayısız kampanya düzenleyen İLKSAN uzun yıllardır öğretmenlerin otomobil sahibi olabilmeleri için çok özel imkanlar sunuyor. Firmalar ile anlaşan İLKSAN öğretmenlerin liste fiyatlarına yapılan ek indirimlerle otomobil satın almalarını sağlıyor.

İLKSAN’ın Citroen firması ile yaptığı anlaşma ile 21 Eylül tarihinde yeni bir araba kampanyası başlatılıyor. Bu kampanyadan yararlananlar otomobillerin bedellerinin tamamını nakit olarak ödeyecekler. Ancak İLKSAN bu konuda zorluk yaşayan öğretmenlere 80 Bin TL borç verebilecek. Bu şekilde alınacak destek ile fiyatlarına özel indirim yapılan Citroen marka araçlar satın alınabilecek.

HANGİ OTOMOBİLLER ÖZEL İNDİRİM İLE SATILIYOR!

İLKSAN tarafından açıklanan kampanyaya göre öğretmenler Citroen’in C3 Aircross model sıfır kilometre otomobillerini satın alabilecekler. Yapılan anlaşmada özel indirimler de uygulanıyor. Buna göre Citroen C3 Aircross FEEL BOLD 1.2 PureTech 130 HP EAT6 için liste fiyatına 42.500 TL indirim uygulanacak ve bu aracın fiyatı 652.000 TL’den 609.500 TL’ye düşecek. Renk seçeneklerinde çelik gri ve platin gri olduğu bildirildi.

Öğretmenler bu kampanyadan yararlanabilmek için İLKSAN’ başvuru yapmaları ve detaylı bilgi almaları gerekecek.

Editör: Haber Merkezi