Bundan tam 1 yıl önce kent merkezinden geçen Çark Deresi’nde, yaklaşık 1 aydır suda olduğu tahmin edilen bir erkek cesedi bulunmuştu.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerinin erkek cesedinin kimliğini tespit etmek için yaptığı çalışmalardan bir sonuç alınamadı.

Alınan DNA örneklerinden de bir sonuç alınamayınca Diyarbakır'da bulunan Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Daire Başkanlığının bünyesindeki Antropoloji Laboratuvarı'na gönderildi.

CESEDE ROBOT RESİM ÇİZİLDİ

Laboratuvarda bozulan cesede yeniden yüzlendirme yapılarak, temsili yüz 81 ile gönderildi. Temsili yüz illerdeki kayıp ilanları ile karşılaştırıldı ancak yine bir sonuca ulaşılamadı.

RESİM DAĞITILDI

Cesedin kimliğini bulabilmek için tüm imkanlarını zorlayan Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro ekipleri, çizilen robot resmi basın ve kamuoyu ile paylaştı.

1 YIL GEÇTİ AMA HALA SIR

Gelen ihbarlar oldu ancak buradan da bir sonuç alınamayınca ceset sır olarak kaldı. Olayın üzerinden 1 yıl geçti ne cesedin kimliği ne de cinayet mi intihar mı olup olmadığı konusunda bir yol alınamadı.  (medyabar)

Editör: Haber Merkezi