Vali Nayir, göreve başladığı günlerde kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şubesi, Sakarya İş Adamları Derneği (SASİAD) ile Sakarya Genç Girişimciler ve İş Adamları Derneği (SAKARYA GİAD) yönetimlerine iade-i ziyarette bulundu.
Ziyaretlerine TÜMSİAD Sakarya Şubesi ile başlayan Vali Ahmet Hamdi Nayir, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ölmez ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Derneğin yurt içi ve yurt dışı faaliyetleri hakkında bilgiler alan Vali Ahmet Hamdi Nayir, dernek yönetici ve üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
Daha sonra SASİAD hizmet binasına geçen Vali Ahmet Hamdi Nayir, burada da Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Karakaya ve yönetim kurulu üyeleri ile İlimizdeki çalışmaları hakkında bir süre sohbet etti.
İade-i ziyaretler kapsamında SAKARYA GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile de bir araya gelen Vali Ahmet Hamdi Nayir, hizmet binasındaki birimleri gezerek bilgiler aldı.
Sanayici ve iş adamları derneklerinin başkanları Sayın Valimizi ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederken, Vali Ahmet Hamdi Nayir de İlimizin üretim ve istihdamına katkı sağlayan sanayici ve iş adamlarının oluşturduğu derneklerin yönetimleri itibariyle gönüllülük esasına dayanan kurumlar olduğunu belirterek, iş dünyamız ve sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte Sakarya’mızın gelişmesi için ortak çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi