ÜRETİM FAALİYETLERİ
Hendek Kaymakamı Orhan Burhan’ın da eşlik ettiği ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Bodur tarafından karşılanan Vali Ahmet Hamdi Nayir, fabrika tesislerini gezerek üretim faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Bodur, 1978 yılında faaliyete geçen ve Türkiye’de Mdf, Mdflam ve Laminat Parke ürünlerinin üretimini ilk defa gerçekleştiren firma olduklarını belirterek,  fabrikanın büyük bir ihracat hacmi bulunduğunu da belirtti.

İSTİHDAM SİNYALİ
Aynı zamanda 2. OSB’nin Yönetim Kurulu Başkanlığını da yapan Şükrü Bodur Sayın Valimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, şu anda OSB’de 8 bin civarında çalışan olduğunu, genişleme olması durumunda bu sayının 20 bin kişiye çıkabileceğini, ayrıca kendi tesislerinde de şuan 700 kişinin istihdam edildiğini söyledi.

ÜRÜNLERİ İNCELEDİ
Fabrika içerisindeki incelemelerde İdari Genel Müdür Yardımcısı Erdoğan Erkan tarafından tesislerdeki faaliyetler ve üretim süreci hakkında bilgilendirilen Vali Ahmet Hamdi Nayir, imal edilen ürünleri de inceleyerek çalışanlarla bir süre sohbet etti. Sanayi kuruluşlarını yakından tanımak ve iş dünyası temsilcileri ile istişarelerde bulunmak suretiyle her hafta gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında bugün de Çamsan Entegre Tesislerini gezdiklerini belirten Vali Ahmet Hamdi Nayir, Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Bodur’un şahsında tüm fabrika çalışanlarına başarılı, hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi